Kiedyś było +40% i tak samo straszyli 10gr,5gr ,kurs wystrzelil oni do dziupli uciekli .
Teraz tak samo, na 25gr straszyli 10gr ,kurs wystrzelil dał ładny zysk a oni w tym czasie cisza.
Oni tu na etacie plus reszta nagonow kręcą kółka .
Teraz wyszli i będą cały wekend warować hahaha
Oni tqk zawsze tutaj ,nudnybten schemat ich ale obstawiał że wyszarpał stev sporo zysku bo juz wyszedł za krzaków i próbuje manipulowac .
Wiele nocy na naganianie poświęcił ,dni,tygodni .Po co trolowac,wystarczyło kupić i zrealizować zysk w wczoraj
Z prostego powodu gostek : bo z nory wszystko dobrze widać. Łepek mi się czasami unosi na epizodycznych podbitkach l, ale wygodniej mi się będzie patrzyło w dół na 01 i tam czekam z wielkim worem. Obstawiam że 15-ty wielu rozczaruje i tydzień "po" może już być 0,1. Te podbitki mają wywołać zakupową panikę i niewielu się na nie łapie, a Ci którzy dali się wciągnąć - utknęli na lata. Dlaczego? Bo lubią wisieć? Ja nie lubię dlatego kupię 01. JSW nie gardźcie bo tam wielkie zbieranie : w kasie 10 miliardów a kapitalizacja jak każdy widzi... Będzie atak na 150, nie dajcie się zwieść. Kto tych realiów nie dostrzega, niech sobie da spokój z giełdą.
Tak tak...klackaj sobie i sto czerwonych jeden z drugim i obiecuj wzrosty. Ja tam swoje wiem i swoje widzę. Obietnice są wyłącznie po to żebyś wszedł na górce. Niestety głupota i naiwność nie tworzą dobrego miksu z inwestowaniem. Z grą? a i owszem, lecz prawie zawsze przegraną.Ta jest gorsza niż loteria, bo widzą ile leszcza połknęło haczyk i gdzie dygać kursem. Pozdrawiam kumatych i realistów na czele ze Stawem.
Dezaprobata z ekspozycji realizmu wyrażana nader licznie... To pokazuje ilu wisi. Wpadnę na koniec dnia sprawdzić ilu wisielców w niedzielę zajrzało. To będzie można śmiał przymnożyć razy 100 bo wielu wisi nie dając już znaku życia zapijając to twardymi trunkami albo robią cokolwiek żeby się nie dołować.Jak się będę czuli jak zobaczą dalsze dołowanie a potem 01 przez kilka kolejnych lat?
No i proszę...
Setki, setki powieszonych... Dobrze że tylko tak wiszą.Miejmy nadzieję że nie stoją niektórzy na taboretach z pętlami na szyjach. Ale kto by tu słuchał tego typu rad Ta, którymi tu niegdyś obficie częstował?...
Chłe chłe... Jakiś spieniony wisielec mi nawrzucał? Moder zdjął jak było 00 a potem jeszcze dostał 7 zielonych...chłe chłe... Wyluzuj, wyrzuć z wora i kup trzy razy taniej, zobaczysz jaki lekki się poczujesz.