Myślę że w poniedziałek przebijemy już 1 zł i wrócimy na odpowiednie Tory
Tym bardziej że pod koniec sesji wyrwali akcje i zaczniemy pewnie poniedziałek od wyjścia 0,90 groszy
Wytłumaczcie mi proszę co ma wspólnego Synerga z tą terapią i o ile dobrze rozumiem z Ongeno sp. z o.o.? Z tego co czytam, to teoretycznie Synerga miałaby się zajmować obsługą tzw. papierologii, a nie zarabiać bezpośrednio na „produkcie”. Pytam, bo może coś przeoczyłem i się mylę. Proszę o merytoryczną odpowiedź, najlepiej z jakim espi lub linkiem, bo nie bardzo mogę zrozumiećo co tutaj chodzi.
Dnia 2024-03-02 o godz. 12:30 ~Nowy napisał(a): > Wytłumaczcie mi proszę co ma wspólnego Synerga z tą terapią i o ile dobrze rozumiem z Ongeno sp. z o.o.? Z tego co czytam, to teoretycznie Synerga miałaby się zajmować obsługą tzw. papierologii, a nie zarabiać bezpośrednio na „produkcie”. Pytam, bo może coś przeoczyłem i się mylę. Proszę o merytoryczną odpowiedź, najlepiej z jakim espi lub linkiem, bo nie bardzo mogę zrozumiećo co tutaj chodzi.
WDROŻENIE GLOBALNE TO WIELKIE WYZWANIE I NIE TYLKO PAPIEROLOGIA, TRZEBA BEDZIE WIELE WYSIŁKÓW.TO NIE BEDZIE 1-2 OSRODKI A NA CALYM SWIECIE JEZELI SM ZOSTANIE WDRAZANY KOMERCYJNIE PO UDANYCH BADANIACH.PIERWSZE 4 OSOBY SA JUZ CALKOWICIE WYLECZONE I MOGA NAWET PRACOWAC CZY NAWET JUZ PRACUJĄ.NASTĘPNE 6 OSOB JEST W TRAKCIE LECZENIA, PODEJRZEWAM ZE NIEKTORZY JUZ ZNAJA WYNIKI BADAN.OCZYWISCIE PATENT JUZ JEST ZŁOZONY W SZWAJCARII
To akurat rozumiem, tylko nie rozumiem dlaczego spółka ma
być wyceniana w grubych milionach? Jezeli już, to zarabiać będzie Ongeno, a Synerga ma tylko obsługiwać umowy, faktury, marketing (?) itp. coś na wzór managera/ księgowej, tylko w dużej skali. Dobrze kombinuję?
Dnia 2024-03-02 o godz. 17:44 ~Nowy napisał(a): > To akurat rozumiem, tylko nie rozumiem dlaczego spółka ma > > być wyceniana w grubych milionach? Jezeli już, to zarabiać będzie Ongeno, a Synerga ma tylko obsługiwać umowy, faktury, marketing (?) itp. coś na wzór managera/ księgowej, tylko w dużej skali. Dobrze kombinuję?
NIE MILIONACH A BEDZIE W MILIARDACH .ZARZADZAJACY I POSREDNICY GLOBALNI
Nic nie będzie kompletnie nic uwierz mi .. tu jest od lat wywalanie mają tego miliony .. chłopcze to przez lata złotówki nie może przebić bo zasypują ci co brali po 1 grosz ..