Witamy w klubie:) Najlepiej wystaw 2500 szt. po 25 zł, następne 2500 szt. po 30 zł, kolejne po 35 i 40 zł. Moje poziomy to 25,28,32,37 i dyscyplina dodatkowa 42:)
Stany jka na razie bardzo ładnie: http://www.rynek.bizzone.pl/?node=1
Jak to się utrzyma, a poranne futy na DJ nie spadną więcej jak 0,7 pkt. proc., to u nas ryneczek powinien otworzyć się luką up - w okolicach 1650 pkt. Podobnie z Polną - otwarcie w okolicach 10,70 zł i próba ataku na 11 zł.
Mam dzisiaj urodziny (nie pytajcie o lata , bo tu już się liczy na epoki)
I życzę z tej okazji Wszystkiego Najlepszego dla forum Polnej , A sobie cierpliwości do tych S 25........tylko już 35..................
To wszystkiego najlepszego!
A do tych swoich S-ek to już nie będziesz musiał mieć dużej cierpliwości, dlatego nie złość się na nie już - zaśpiewają Ci jeszcze w kwietniu tochę spóźnione 100 lat:)
Pijok oczywiście wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy...
Mam nadzieję, że dzisiaj na podkarpaciu też tak ładnie zaświeci słoneczko jak w stolicy ;) bo udało mi się jeszcze załadować na początku tygodnia trochę Naszych perełek. Oczywiście podtrzymując Naszą akcję 25 ;)
Pijok, ode mnie też dużo zdrowia, szczęścia i pogody ducha. W Przemyślu świeci słoneczko, jest 15 stopni ciepła i bezwietrznie - pogoda w sam raz na grilla ... i co nieco:)
Jethro, ale poczekajmy z tym grillem do jakiś sensownych wieści na temat naszych perełek, będzie można poświętować bardziej, chociaż okazja zawsze się znajdzie ;)