ciiii, dajmy działać; szybciej zrealizujemy swoje zlecenia:)
a wycofywać zlecenia poniżej 25 zł to obowiązkowo, lecz mało -sprzedaż po 25 nazwać muszę wyjątkowo nierosądnym posunięciem, skoro chwilę potem będzie chodziło o 100-150% więcej...
ciekawe ile im jeszcze zostało tej amunicji na wstrzymanie kursu! Wystawiać teraz na S to duże ryzyko, bo nie wiadomo czy to zgarnie "swój słup" czy konkurencja?
Zresztą cały rynek dzisiaj mocno rośnie. W-20 +4%, a np. takie Immeast +14%, KGHM +7%, Krezus +7%, Midas +7%, BRE +9%. Czy Polna ma zawsze być niechlubnym wyjątkiem?
skończyliśmy całkiem ładnie:) ciekaw jestem jutrzejszego dnia? Uważam, że dzisiejsze obroty nie były dziełem przypadku. Jak dotąd żadnego infa nie podano, więc może faktycznie chodzi o KNF?
jutro może być mała korekta, w zasadzie to dobrze, żeby przez najbliższe dni nie rozchulała się zbyt mocno Polanka, dziś to było tylko próbne odpalenie silnika tej rakiety;
kluczowy był poziom obrotów - pożarło dziś parę batonów, mniamuśna, mniam, mniam:)
nieźle by się zdziwił:) Jakubas musi w tej chwili podejmować takie ryzyko i rzucać na S większe zlecenia, by tylko "utrzymać kurs w ryzach"! Obecnie cena już przekracza tą zaproponowaną w wezwaniu i pewnie jutro podejmowane będą ze zdwojoną siła działania, aby zepchnąć kurs bliżej 10,23 zł. Czy to im się jednak uda?
na www.stooq.pl jest opis AT Tomasza Gessnera ze kursspolki na dzisjejszej sesji probowalsie wybic powyzej obszaru najblizszego oporu jakim byla strefa 10.19-10.50 .... co dalej pisze nie wiem bo niemam dostepu ma moze ktos pozdr
Polna - kurs spółki na dzisiejszej sesji próbował się wybić powyżej obszaru najbliższego oporu, jakim była strefa 10,19 - 10,50. W cenach zamknięcia udało się go przekroczyć, natomiast jeśli byki pójdą za ciosem, to w krótkim terminie należałoby oczekiwać podejścia w kierunku 12,60 - 13,00, gdzie znajduje się kolejna strefa oporu.
Jeśli taki scenariusz uległby materializacji, to na dalszym etapie handlu obszar 10,50 pełniłby już rolę wsparcia.