• odjazd armaty Autor: ~irek [217.153.203.*]
    nagle gwizd,nagle świst, para buch, koła w ruch
    najpierw powoli jak żółw ociężale, ruszyła maszyna
    po torach ospale,szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem.....
    a kto to stoi na peronie i ogląda światła pociągu od tyłu?
    nie poznajecie. to muu z rozdziawioną gębą jełopa stoi i
    gapi się jak cygan w pi...ę.
    pozdrawiam w ten pogodny dzień cierpliwych i wytrwałych.
    idę na długi piękny spacer z psem.
  • Re: odjazd armaty Autor: ~gug [82.139.146.*]
    no wkońcu można zaobserwować jakieś poruszenie na północ, niech wchodzi spekuła na papier i będzie dobrze, bo jak narazie to słaby akcjonariat tu siedzi żeby ostro wystrzaliła w górę, ja siedzę w papierze 1.5 roku i szkoda gadać
  • Re: odjazd armaty Autor: ~Arm [79.191.155.*]
    Dziś cd

Sygnał k na wykresie
  • Re: odjazd armaty Autor: ~gug [82.139.146.*]
    jeśli przebije pułap 1.8 zł będę zadowolony
  • Re: odjazd armaty Autor: ~irek [217.153.203.*]
    do gug
    i co jesteś zadowolony?
  • Re: odjazd armaty Autor: ~v2 [89.76.203.*]
    Analitycy AmerBrokers, w raporcie z 7 kwietnia, wydali rekomendację "kupuj" dla Armatury Kraków. Cena docelowa została ustalona na 2,31 zł.

Aktualne warunki rynkowe (niskie ceny surowców, deprecjacja złotego) znacznie poprawiają konkurencyjność polskich producentów armatury w stosunku do produktów importowanych - napisano w raporcie.

Przejęcie zakładów upadłej Toory umożliwi Armaturze znaczną ekspansję na szacowanym na 380-400 mln zł rynku grzejników aluminiowych (w 2009 roku spółka planuje osiągnięcie 30 proc. udziału w rynku, docelowo w 2012 roku - 40 proc.) - dodano.
  • Re: odjazd armaty Autor: ~gug [10.2.8.*]
    teraz mamy 2 z przodu i jest dobrze ale to jeszcze za nisko, jestem tylko ciekaw czy jutro nie będzie realizacji zysków na papierze
  • Re: odjazd armaty Autor: ~kensai [83.24.34.*]
    A dlaczego ma być korekta?? Spółka przedstawiła dzisiaj wyniki. Mają zysku blisko 50gr. ( przy kursie obecnym 2 zł.) na akcje, to kto to będzie sprzedawał. Szkoda tylko ,ze nie chca się tym zyskiem podzielić z inwestorami. No, ale jednak firma perspektywiczna.
[x]
ARMATURA 0,60% 1,68 2014-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.