• Pod co tak rosniecie? Autor: maxswinger [194.26.101.*]
    jakies powody??
  • Re: Pod co tak rosniecie? Autor: ~Int [5.173.180.*]
    Koniec planu naprawy i zapowiadane roe 10% czyli 300 milionów zysku rocznie a kapitalizacja 1,5 miliarda. Do tego odpisy do odwrócenia.
  • Re: Pod co tak rosniecie? Autor: ~spiskowiec [89.174.60.*]
    Moja teoria spiskowa - BOŚ będzie rozdzielał te miliardy z KPO/UE jako pośrednik biorąc oczywiście odpowiednią prowizje i dlatego restrukruryzacja aby przygotować bank na kasę z UE
  • Re: Pod co tak rosniecie? Autor: ~Chris [79.187.169.*]
    dokładnie tak, BOŚ zawsze uczestniczy jako podmiot pośredniczący we wszystkich unijnych i krajowych projektach zwiazanych z ekologia, transformacja energetyczna, leasingi/pozyczki - fundusze unijne,
    jak dla mnie to jest zbieranie pod poziomy do uformowania formacji "spodka" do poziomu ok 48pln i wstrzal,
    to jest realizacja konsolidacji od 2017/2018
    tak, jestem na pokladzie, szkoda ze tak malo, powodzenia!
  • Wzewanie Autor: ~Mnnn [170.81.145.*]
    Wezwanie idzie na bos
  • Re: Pod co tak rosniecie? Autor: ~BOSki [5.173.52.*]
    Dziś już przestali udawać, że "w sumie to nic sie nie dzieje tak skubiemy delikatnie" Dziś już jadą na ostro, trzeba zapakować przed weekendem ile się da, analizy często są wykonywane w weekend i w poniedziałek poziomy mogą już nie być tak niskie jak dziś. A może jest jakieś info w drodze ? Kto to wie.
  • Re: Pod co tak rosniecie? Autor: ~ss [147.161.172.*]
    wskaźniki

https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/BANK-OCHRONY-SRODOWISKA
[x]
BOS 0,78% 10,28 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.