• TO JEST TO......... Autor: ~pijok [10.49.0.*]
    POLNA , NAWET NIE ZDAJECIE SOBIE SPRAWY CO TO ZA SKARB ...
    MOŻE WYKRESIK NIE WYGLĄDA NAJLEPIEJ ,LECZ ZA TO JEST GŁADKI , A NIE POSZARPANY ...
  • Re: TO JEST TO......... Autor: ~pijok [10.49.0.*]
    Prosiłem , Czytać .........Ratujcie swoje pieniądze , inwestujcie w POLNA SA ..
    Nie dla idei , ,A dla wartości wymiernych...
  • Re: TO JEST TO......... Autor: ~fan [77.115.118.*]
    Witajcie!
    Kiedy brać, jak nie teraz? Jeśli liczycie na jakieś większe spadki, to raczej nie tutaj. Do wezwania papier będzie poruszał się w tych przedziałach cenowych, bo Jakubas to co miał zaniżyć to już zrobił. W tej chwili, skoro można odpowiedzieć na wezwanie po 10,23 zł., to nie ma żadnych racjonalnych przesłanek do dalszych spadków.
  • Re: TO JEST TO......... Autor: bolo7 [89.78.199.*]
    dokładnie; choć wariant, że papier do wezwania będzie się poruszał na obecnych poziomach jest pesymistyczny, gdyż wystarczy, że na rynku wcześniej się mocniej poprawi sytuacja i eksplozja popytu, który pojawiłby się tym bardziej na tym skarbie, odebrałaby paliwo słupom do blokowania kursu:)
  • Re: TO JEST TO......... Autor: coolturalny [88.156.186.*]
    Witam..

Ekipa w komplecie? Jeżeli tak to bardzo dobrze :)

Zasiliłem torche sprzedaż na Polnej. 1000 akcji między 25 - 35 i troche na 120zl !!!

Pozdrawiam.
    sprawdzam te Twoje 120, a tu nie mogę znaleźć swoich zleceń - zapomniałem, że miałem je ustawione jakoś do tego weekendu... zaraz to naprawiam:)
    Ja dostawki mam do 30 czerwca.
    tak, lepiej założyć dłuższy termin, niż co chwila aktualizować zleconka;
    120 zł do końca czerwca? No jeśli na świat wyjdą wszystkie oczekiwane, bardzo pozytywne info dotyczące Polnej + puści bessa + puści p.J., to może, może:)
    To ma być taka śmietanka na początek wakacji... jak się nie uda to przedłuże do pażdziernika, będzie bonusik na wyjazd do Egiptu :)
    no to nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Tobie wspaniałej podróży już na początku wakacji:) Egipt niech będzie tylko poprawką, ha-ha
    Dzięki Bolo, w wakacje bez wzgledu na wyniki finansowe Polnej będzie Chorwacja i nasze cudowne góry... a potem się zobaczy... Dolar teraz drogi, bo już bym w kwieniu siedział w ciepłym Egipcie, ale szkoda przepłacać.:)
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.