I po co tyle pieprz enia z waszej strony? Jakaś góra itd. jak widać co się dzieje... banaluki piszecie a potem pretensje, że nikt poważnie was nie traktuje
Orlen otwarcie zaprosił na konferencję zainteresowane podmioty, i w tym miejscu myślę , że tutaj zarząd grubo przeholował Cała gama uprawnień to nie jest prosta droga dla podmiotu który zaczyna - powiedzmy raczkuje w tym temacie , może kiedyś jak cos zrealizują konkretnego to się wbija w temat ale na rynku jest już naprawdę dużo podmiotów z uprawnieniami z którymi na bazie ceny Orlen może podejmować współpracę , tutaj nie ma nic na razie a certyfikacja to długa droga Już 2 m-ce czekamy na ICPO gdzie firmy to uzyskują w tydzień ale tutaj podmiot jest mało znany i mało rozpoznawalny może być problem na tej płaszczyźnie , sam nie wiem co o tym myśleć z jednej strony Orlen ? wiemy co było z Będzinem jak napompowali a gąski nie ma nawet w ogródku , w naszym przypadku nawet nie ma gąski ani ogródka muszą coś zrealizować konkretnego wtedy kurs ruszy na inne poziomy teraz to tylko spekulacja na bazie ESPI , co nie znaczy że nie można zarobić
~Mat odpowiada ~Mat2024-02-14 12:32IP 188.146.22.*
Z tym ICPO TROCHĘ przesadziłeś bo nie 2 a jeden miesiąc. Ale znając spółkę to ICPO szybko nie będzie niestety
A co ma Spółka do tego?
Może bank krajowy wyjaśnia sprawy z tym dokumentem związane z bankiem nigeryjskim.
Czytałeś w ogóle info Spółki, w którym pisze o tym dokumencie?
Czytałem. Jak to co ma spółka do tego? Bez tego nie zrealizuje do końca tego co ma zrealizować. Orlen zaprosił na rozmowy a oni nie maja certyfikacji nawet . Jeśli chcą być poważni to niech działają. Bo napisać espi na podst. MejlA To wiesz … tak było do tej pory … 20 espi ale każdy niedokończony KAŻDY
. Kurs od x miesięcy tak samo. W pon 3,92 max