do muu
dnia 2009-02-16 o godz. 13:55 pisałeś co cytuję poniżej:
Ni ch..a ze wzroscie, trzeba liczcy sie na spadki ponziej 1,5zł w kierunku około 1zł i tam oczekiwałbym jakiejs stabilizacji i wypróznienia znacznej czesci akcji które przeznaczone sa na wywal.
koniec cytatu.
a taką otrzymał odpowiedź od niejakiego taaaaak, cytat dosłowny:
Muuu ty sie sam WYPRÓŻNIJ analityku od siedmiu boleści :-) nie cwaniakuj, jak deszcz na dworze to można zmoknąć :-) twoja rozległa wiedza na temat armatury sprowadza się do paplania o spadkach :-) rada dla akcjonariuszy- nie wpadajcie w panikę :-)
koniec cytatu.
i podobno to tylko irek poznał się na tym beztalęciu muu, inni nie.
ale rynek potrzebuje takich "analityków", byśmy wiedzieli w którą stronę ruszy kurs.
a teraz do innych
pamiętajcie róbcie swoje zgodnie z własną wiedzą i doświadczeniem
a takich doradców jak muu możecie poprostu olać.
pozdrawiam
do niejakiego irka- nie wywołuj trolla muu, może właśnie ma swój punkt wypróżniania, co przy jego intelektualnym zatwardzeniu może potrwać, zamknął się, bo się pomylił :-)
Gdzie się smrodzie pomyliłem ?? co, bo urosło o 8 groszy ??
Tak, teraz juz jestescie zarobieni, nie ma co, wzroty jak po ch...
Zapraszam na inne walory które przez okres gdy sie nie odzywałem (pisałem ze stuenciakowi Irusiowi juz nigdy nie odpowiem na post) wzrosły nie o 8 groszy a o kilkadziesiat procent. Jakby co Hutmen, JWC i Ulma - zapraszam, wam tez nalezy sie cos od zycia, cos zarobić, choc na waciki.
Armatura ?? Gdzie sie pomyliłem ?? bo urosło 8 gr ?? Oj ludzie, giełda cała rosnie wiec siłą rzeczy tego muła tez dzwignęło, jak zacznie wig 20 znów spadac to bedzie powrót na standardowe 1,5zł - proste. Nawet slepcy nie widzicie jak ktoś sra papierem, tak pewnie to zanizanie pod odpał i tajny skup
P.s. Iruś nie licz na odpowiedz, bo jej brak tak bardzo cie wkurza ze jak to widze i czytam to usmiech na twarzy mi sie pojawia :-)
do muu
jeżeli chodzi o odpis irusiowi - przecież właśnie to uczyniłeś pajacu. i gdzie twój honor co?tak się zarzekałeś że już nigdy i co? a o armaturę jestem spokojny. ty jako mistrz byłeś oczywiście przez ten okres na spółkach największych wzrostów. ale jaja. ty nie masz nie tylko honoru, rozumu, wstydu ale i nawet poczucia humoru. te twoje dowcipy.
do muu
i jeszcze jedno.pytasz gdzie się pomyliłeś? ty tego nie wiesz? i to choćby świadczy o twym ograniczeniu umysłu. tu nie chodzi o osiem groszy wzrostu, tylko o to że mówiłeś że "zapindalamy" czy jakoś tak, na 1,20 lub jeszcze niżej.przecież przypominałem tobie to już wielokrotnie.
a tak przy okazji zapytam niedouczonego muu, co to za neologizm z twej strony cytuję:
... wzroty jak po ch...
no gratuluję.
muu masz tyle inteligencji (poszukaj gdzieś wytłumaczenie tego długiego słowa), co przeciętna owca :-) rozumiem, że "WESZŁEŚ" (twoje oryginalne słownictwo) w dobre biznesy i patrzysz na armagedon na armaturze, który wywróżyłeś, sorry ....... który wydedukowałeś za pomocą analizy :-) ciemniak z ciebie i tyle :-) pomyliłeś się ale bardziej pomylili się twoi rodzice :-)