• Konferencja R&D. Autor: ~lucca [83.150.196.*]
    Co do załogi Spółki i prelegentów to pełny profesjonalizm, czuć że liga światowa.

Otoczenie makro i lokalny regulator jakie są, każdy widzi.
    Przez pominięcie polskich ośrodków badania będą droższe o jakieś niewysokie dwucyfrowe procenty, co nie jest jakoś szczególnie istotne, pierwotny okres badania też niewiele powinien zostać przekroczony.

Dla mnie pod względem medycznym dobrze poukładana spółka, co by nie mówić nasza duma narodowa.

Jeśli chodzi o zarobek, to w biotechu sukces finansowy zazwyczaj kroczy za naukowym, ale tu mamy dodatkowy ewenement w postaci szeregu czynników negatywnych takich jak konkurencja (por. wspomniani konkurencji w platformie deubikwitynazowej) czy aktualne priorytety big-farmy.

Dla mnie wydźwięk ogólny pozytywny. Jestem akcjonariuszem (jeszcze) bez zysku (jeszcze), ale też bez obawy o stratę (jeszcze).
  • Re: Konferencja R&D. Autor: ~biotech [37.30.16.*]
    Jak się okazuje wszystkie insynuacje w stronę spółki i prezesa były ściekiem półprawd i pomówień jednego anonima o głupim i głupszym nie wspomnę.
    Spółka potwierdziła że robota została odwalona, pozostała tylko cierpliwość.
  • Re: Konferencja R&D. Autor: ~MocJestzNami [79.184.201.*]
    Kurczę nie mogłem uczestniczyć, napiszcie proszę w skrócie co i jak
  • Re: Konferencja R&D. Autor: ~Lucca [89.76.34.*]
    Obejrzysz niebawem
  • Re: Konferencja R&D. Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.216.*]
    Konferencja bez zadnego znaczenia. Rownie dobrze mozna bylo sobie wlaczyc konferencje sprzed kwartalu badz jeszcze bardziej wstecz gdzie te same "kluczowe" informacje byly podawane
  • Re: Konferencja R&D. Autor: ~biotech [37.30.16.*]
    Prezes nie ujawnił z kim negocjują i w którym dniu podpisze kontrakt.
    Wszystko co powiedzieli było bez znaczenia, potwierdzam.
    :))
    A bylo cos nowego, to sa powtarzane co
    kwartal te same frazesy opakowane w naukowy "bullshit". Jakie sa konkrety. Bo to ze sz negocjuje to wiadomo od lat
  • Re: Konferencja R&D. Autor: ~Ja [89.66.45.*]
    Widziałeś kiedyś konferencję r&d na której podali konkrety np. że jutro podpisują umowę? Ty chyba głowę z ch. zamieniłeś. Podali konkrety już wcześniej. Mają PoC dla RNA i to jest najważniejsza informacja od wielu miesięcy. Są w gronie światowej czołówki w tej dziedzinie i prędzej czy później powinny być tego efekty. Za chwilę pewnie napiszesz że to wina słabego zarządu i że na pewno oni oszukują tak jak już wielokrotnie to pisałeś.
    A szlyszales pajacu (choc w stosunku do ciebie to raczej duza nobilitacja) jak sz mowil, ze podadza wstepne wyniki pod koniec roku dla oatd02? Slyszales tez jak sz mowil, ze mieli podac lek w q4? Czy nad brakiem tych informacji przeszedles juz do porzadku dziennego, uzasadniajac to tym ze sa w czolowce. Konkrety, to sa wlasnie takie jak podaje ryvu ze np pacjent włączony do badania fazy I RVU120 osiągnął stan morfologicznie wolny od białaczki. Albo ze ryvu zaczął podawac lek w ph2, albo ze osiągnęli milestone na 2mln usd.l z elicsiss. Nikt nie wymaga od sz podawania szczegolow wyimaginowanych umow, ale jego megalomania o prowadzeniu rozmow z ilomas zainteresowanymi podmiotami wyglada dosyc groteskowo, na tle nie dowozenia podstawowych terminow.
  • Re: Konferencja R&D. Autor: ~Suweren [77.89.80.*]
    https://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,553282
  • Re: Konferencja R&D. Autor: ~lucca [89.76.34.*]
    Niebawem pierwsze podanie w UK i USA. Na przełomie 2 i 3 kwartału w EU (prognoza).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [155.94.250.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MOLECURE 5,95% 7,84 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.