• GOP Autor: ~Rhytm_is_a_dancer [138.199.52.*]
    GOP. Jak wiecie mamy do czynienia ze spólka o niskiej płynności, gdzie fakty (a nie dzielenie skóry na niedźwiedziu) mówią , że posiada unikalne kompetencję w JAKOŚCIOWYM tworzeniu gier z wyjątkowym magnesem tj.  graniem w dowolnym, realnym miejscu na świecie. Ktoś powie, wielkie mi co, wykorzystali open street data... Odpowiem pytaniem,  a ile mamy takich gier na steam, a co dopiero w top 20 global most wishlisted? 

Dalej, warsztat ten cały czas rozwijają. Też dzięki AI. Możliwe, że IFZ będzie np. miało w przyszłości dodany system elewacji - widziałem dyskusje steam, i pewnie dużo więcej rzeczy o których na dziś nie mamy pojęcia. Zdobyli duży grant w tej kwestii i z pewnością będzie on wykorzystywany w nowych grach. Ich tematyka może być bardzo różna, ale najważniejszy jest lewar w postaci grania u siebie "na podwórku". Wyobraźcie sobie że jesteście właścicielem GOP i spróbujcie ten potencjał dla siebie samego wycenić.

Gry-mapy to mogą być gry strategiczne, wojenne, social (...). Gry multi to prawdopodobnie kwestia czasu. Wyobraźnia i spryt zespołu (B. Gajewski) może tutaj dać szalone efekty. Oni po rajdzie IFZ na wishlistach są tego świadomi, dlatego nie oferowali pakietówek, mimo że zgłaszali się chętni (wywiad z Ananiczem https://www.youtube.com/live/Nm8QjvmUPng?si=W4B0wIwfVrCXH_He&t=2420).

I nie chodzi tu tylko o IFZ, oni tu już poniekąd odnieśli sukces. Oczywiste obiektywne dowody to potężna WL i wysokie oceny prologu, czytając komentarze gęba sama się cieszy. Chodzi  o przyszłość. To universum IFZ i gry na mapach będzie zaszyte w przyszłej wycenie spółki i o to idzie gra. Też macie Deja vu 11b?

Otwarcie pisanie /wystawianie w arkusz przed premierą o waszych pakietach jak otco, który sam wiele razy podkreślał niski FF... Moja osobista przestroga, już trochę jestem na giełdzie i widziałem co nieco. Zwiększacie prawdopodobieństwo próby wyciśniecia akcji, rożnymi brzydkimi zagrywkami. Lepiej schować ego do kieszeni i nie epatowac pakietami po kilkadziesiąt kilo akcji w spółce z takim FF. Te spadki jakie czasami widzimy, to nie tylko sentymenty rynkowe, to dosłownie gra. Bardzo nieczysta, gdzie paki lecą  do tych mitycznych "z wora do wora" a kurs spada i strach wciąga małych jak wir. Kiedyś przed właściwym rajdem na Farm51 (2018) pojawiało się mnóstwo tępych, szkalujących tematów na bankierze z jednego IP. Ktoś zapomniał użyć VPN. Zagadka, wiecie do kogo należało IP? Była z tego tytułu niezła afera... . Dziś już się bardziej pilnują XD
  • Re: GOP Autor: ~zombial [80.50.137.*]
    pamietam, jakiś ziomuś z biura maklerskiego, w godzinach pracy chyba pisał....
  • Re: GOP Autor: ~zombial [80.50.137.*]
    czy z jakiegos funduszu..
  • Re: GOP Autor: ~otco [80.238.115.*]
    @ GOP.

ten wywiad potwierdza moje przypuszczenia ---- że juz zgłaszały sie do Akcjonariuszy Fundusze ale i ZAGRANICZNE PODMIOTY MIEDZYNARODOWE --chciały wejsc do akcjonariatu---- Tylze ze wierchuszka doskonale sobie zdaje sprawę z tego jaki moga mieć diament w Postaci IFZ ----i jesli dojdzie do tego typu dewli to nie beda onbe realizowane za PÓŁ DARMO ---jak to kiedy,s robili PREZESI 11 BIT czego efektem jest to ze wczesniej majac 40% akcji sypali za półdarmo i teraz mjaą juz tylko 13 % akcji ----- Moim zdaniem ani PLW ani Prezes ktorzy maja łacznie 80% akcji nauczeni doswiadczeniami innych ---tego błedu nie popełnią . Lepiej jest za konkretna kasę Oddawac akcje juz odpowiednio rozwiniejtej spółki ---jak to robił np. prezio TSGAMES gdzie sypał przy wycenach miliardowych TSGAMES ---niz oddawać je przy kapitalziacji 200 MLN PLN --- i kapitalziacji FF 40 mln PLN --:))

P.S nie zapominajcie o JEDNYM wycena na giełdzie jest ROBIONA FREE FLOAT ---jesli z jkias powodów PLW i Prezesowi bedzie zależało na ODpowiedniej wycenie GOP --to tu papaier moze pojechac z KOKSEM okrótnie --zobaczcie jak swego czasu pompowali ALG czy OML ---pod GR 1 ----a tu NIE MAM WATPLIWSCI ZE FF ---jest juz POTEZNIE SPAKOWANY.

P.S 2. dzieki za wywiad jakos tak sie zdarzyło że chyba go pominąłem .

• Re: GOP Autor: ~Pit [31.61.246.*]
    Buhahahaha..trollisko jeb..e
  • Re: GOP Autor: ~Pitciul [37.109.33.*]
    I co jełopie, nie udalo ci się uwalić kursu? Teraz będziesz łykał żeby odebrać co stracileś miernoto. Buahaha.
  • Re: GOP Autor: ~Ryszard1 [178.43.234.*]
    A czy nie będzie tak że w razie dużego sukcesu IFZ inne spółki beda malpowały sukces i wykorzystywały podobne rozwiązania . Przecież rozgrywka na realnych mapach nie jest chyba zarezerwowana tylko dla nas ...
    serio ?? --- a to dlaczego nie małpowały do tej pory --przecież GOP o realne mapy miast tworzy gry od 2017 roku czyli od 911 operator.

jak obejżysz sobie ten webinar --- co dzisija jest wklejony --- to tam poruszaja ten temat :)
    Nie malpowały bo nie było dużego sukcesu . Jak będzie to inna sprawa
  • Re: GOP Autor: ~Orzel74 [194.15.120.*]
    Ja bym tym się nie martwił.
  • Re: GOP Autor: ~tetrykrysiu [37.109.33.*]
    Coraz głupsze masz wpisy. Aż trudno komentować. Spróbuję. Pewnie że będą, jak wiele firm kopiuje rozwiązania innych. Ale IFZ będzie pierwsze. Samo skopiowanie pomysłu map nie da sukcesu, mechaniki, temat baza graczy a tego nam nie odbiorą i nie skopiują. A może uderzeniem meteorytu w ziemię się zaczniesz martwić? Jak wyginiemy nie będzie komu grać
    W wieku 80 lat już się takimi rzeczami nie martwię jak uderzenie meteorytu szczeniaku
  • Re: GOP Autor: ~tetrykrysiu [37.109.33.*]
    Od 40 lat nikt do mnie nie mówił szczeniaku, ale dziękuję. Fakt w twoim wieku zajmować powinny cię już robaki a nie kopiowanie pomysłów. Zatem szacun że nadal kurczowo trzymasz się nad powierzchnią a nie pod.
  • Re: GOP Autor: ~Arnold [31.183.165.*]
    Kupiłem za 39 zł i boję się że zawisne na haku foreva :(
  • Re: GOP Autor: ~Sylwester [37.109.33.*]
    A wiesz że trolować to trzeba umieć? A ty nie umiesz, buahahaha
    Rychu w wieku 80 Lat ----powinno być twoim najmniejszym problemem ---- to że Ktos będzie chciał kopiowac GOP :))
    Żartowałem z tym wiekiem . Po prostu rozwala mnie brak kultury u niektórych . P.s. mój ojciec faktycznie ma ponad 80 i jakoś nie zauważam u niego tej starości . Nadal inwestuje z powodzeniem na giełdzie , nadal pracuje , nadal jeździ samochodem , kilka razy w tygodniu basen , rower , wielokilometrowe górskie wycieczki itp. macie tu jakieś dziwne i wypaczone spojrzenie na ludzi starszych . Xd
  • Re: GOP Autor: ~tetrykrysiu [84.205.172.*]
    Brak kultury cię rozwala? Przyganiał kocioł garnkowi a sam smole, "smarkaczu". Stosuj standardy których sam wymagasz, mawiał mój ojciec niestety już świętej pamięci.
    Hi hi ... Pisowca wyczuwam z daleka !
    Właśnie po braku kultury
  • Re: GOP Autor: erydan [83.27.184.*]
    Z tego wywiadu wynika że zwrot kosztów IFZ nastapi po sprzedaniu 30 tys kopii. Koszt gry 3 mln minus opłata wydawcy na Chiny.
    100 % zysku dla GOP poza małymi procentami dla zespołu który pracuje nad IFZ.
    Mega premiera się szykuje i długi ogon sprzedażowy.
  • Re: GOP Autor: ~InfectionFreeZone [37.47.152.*]
    I to są fakty.
[x]
GAMEOPS 0,35% 14,40 2026-05-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.