Jak się nie mylę byli tam w zeszłym roku, jaki efekt, nijaki. Ps. a może pojawiają się tam aby spieniężyć spółkę, byłoby to z korzyścią dla nas wszystkich.
Teraz, po wybudowaniu fabryki mają zupełnie inną pozycje na rynku, z uwagi na jakość i moce produkcyjne. Czas pokaże co z tego będzie, dlatego mamy ten nieudaczny, moim zdaniem, atak na minima. No zrzucie jakieś większe pakiety.
Czas już od ponad 2 lat pokazuje co z tego będzie, sama nowa fabryka na siebie zarobi, potrzeba nowych kontraktów i wyników a nie klepania prezesa po plecach jaki ładny zakład, taki amerykański wybudował
Nie zamierzam chwalić tu prezesa bo dużo mam do niego pretensji, ale pamiętam jak rok temu wspominał, że po rozbudowie fabryki, będą w stanie sprzedawać całą produkcję. Zobaczymy, ja zaryzykuje i jeszcze dokupuje.
Przecież ten człowiek nigdy nie dotrzymał słowa !!! Wszystko było z gigantycznym opóźnieniem albo w ogóle tego nie było. Obserwowałem mowę jego ciała. Pinokio przy nim to naprawdę prymus. Udał się jeden kontrakt, a co potem każdy wie. Dopóki do Zarządu nie wejdzie porządny sprzedażowiec, to możemy tylko pomarzyć o wynikach, ale na jego tłustą pensję starczy, po RN jest tak ułożona że mu nie podskoczy. Wypad z s80 to totalna porażka, bo gdyby tam zostali kurs nigdy by nie zszedł poniżej 18.
Twoje argumenty są słabe i odkąd pamiętam zawsze te same, także wiarygodności w nich brak. Mowa ciała odpuść sobie, to jest tak samo wiarygodne jak wariograf. Jeżeli coś nie jest mierzalne zero jedynkowo, to może służyć tylko jako sugestia.
Oczywiście każdy niech samodzielnie wyciąga wnioski, obiektywnie, a nie subiektywnie.
Pozdrawiam
Obiektywnie:
1. Miał być podbój Meksyku i Hiszpanii w 2020.
2. Podbój Niemiec w 2021 i przejście na GPW też w 2021.
3. Fabryka powstała z rocznym poślizgiem
4. Firma pokazała że poza jednym strzałem covidowym nie potrafi powtórzyć zysków
No to czekamy na Twój obiektywizm
Nie od razu Rzym zbudowali, poczekaj a zobaczysz. Na powyższe opisane przez ciebie tematy tyle już napisano, że szkoda to powielać. Wiesz doskonale lub udajesz, że nie wiesz, ten deal choćby z Niemcami byłby na wyłączność z jednym odbiorcą i po pandemii mogli by zamknąć zakład. A tak mają wielu odbiorców w wielu krajach. Obecnie mają wiele większe możliwości produkcyjno - jakościowe. Fabryka mam nadzieję, że w pełni już wyposażona będzie dobrym argumentem nowych możliwości na zbliżających się targach. Jak tego nie spieprzą i dobrze się zaprezentują, to nowe kontrakty i klienci powinni pojawić się jeszcze w obecnym półroczu. Ja trzymam za nich kciuki i na takich dołkach dokupuję. Wszystko, dużo historii o spółce jest w raportach, doskonale znanych tym co tu naganiają na spadki, dlatego trzymają się kurczowo kilku trzech lub czterech tych samych tematów i w kółko nimi straszą. Jak ktoś się tego obawia, niech nie kupuje, tyle w temacie. Ja zachęcam do czytania raportów i wyciągania własnych wniosków.
Pozdrawiam.
Kolego nic z tego, na tak prymitywny lep, jaki wy stosujecie, mnie nie namówisz. Na razie, co słychać, stadnina troli spadkowych tu działa, plus co widać po ustawianych wolumenach na K i S - tzw. straszaków blokujących, ktoś gra na spadki. Pojawi się większy popyt, zacznie się to nie opłacać to odpuści. Komuś bardzo, ale to bardzo zależy na akcjach BMX, jak dwa lata temu, a może tym, samym zależało na akcjach XTB, jak dołowali do podobnych poziomów. Sam wówczas kupowałem po 19 i sprzedam pewnie po 50 plus. Tu wszystko co najlepsze przed spółką, a jak się nie zgadzasz, choć jestem pewien, że też kupujesz i to dużo, to idź stąd gdzie indziej bez twojej troski inni sobie tu świetnie poradzą.
Pozdrawiam i powodzenia życzę.
Jak Arabusy na tych targach zobaczą jak wygląda kurs BMX na GPW to żadnego kontraktu nie podpiszą. Krótko mówiąc fajna wycieczka dobrze, że chociaż dofinansowana.
Aleś ty ubogi w intelekt. Kontrakt uzależniony od kursu, a nie od możliwości po rozbudowie fabryki. Słuchaj głupota twoja da się porównać tylko z miłością prezesa p i s do obecnego premiera. Staram się jak mogę delikatnie to ująć. Idź odrobić lekcje, albo kup sobie sterowany samochodzik i będziesz nim rządzić.