Nie od razu Rzym zbudowali, poczekaj a zobaczysz. Na powyższe opisane przez ciebie tematy tyle już napisano, że szkoda to powielać. Wiesz doskonale lub udajesz, że nie wiesz, ten deal choćby z Niemcami byłby na wyłączność z jednym odbiorcą i po pandemii mogli by zamknąć zakład. A tak mają wielu odbiorców w wielu krajach. Obecnie mają wiele większe możliwości produkcyjno - jakościowe. Fabryka mam nadzieję, że w pełni już wyposażona będzie dobrym argumentem nowych możliwości na zbliżających się targach. Jak tego nie spieprzą i dobrze się zaprezentują, to nowe kontrakty i klienci powinni pojawić się jeszcze w obecnym półroczu. Ja trzymam za nich kciuki i na takich dołkach dokupuję. Wszystko, dużo historii o spółce jest w raportach, doskonale znanych tym co tu naganiają na spadki, dlatego trzymają się kurczowo kilku trzech lub czterech tych samych tematów i w kółko nimi straszą. Jak ktoś się tego obawia, niech nie kupuje, tyle w temacie. Ja zachęcam do czytania raportów i wyciągania własnych wniosków.
Pozdrawiam.