Ten papier jest bez szans na wzrost. nalezy go sprzedac i kupic to co bedzie wzrastalo. ktokolwiek zdecydowal sie sprzedac pare miesiecy temu to juz mogl zarobic na czym innym. po co tkwic w tym g...... Im wczesniej podejmie sie decyzje o sprzedazy tego smiecia tym lepiej.
Nie widze tego za dobrze poprostu.Nie ma komu kupowac,więc sami ze sobą się bawią
po kilka sztuk akcji.Jak tylko ktos podbierze pare kilo to zaraz dostawiają wiecej i trzymają kurs.Nie wiem kiedy ta parodia sie skończy ale mam wrażenie jakby celowo trzymaja i czekaja na wiekszą zwałke na giełdzie,by potem spuscic kurs jeszcze nizej.
Nie rozumiem celowości zabawy po kilka szt. akcji.
Zrozumcie ze sa ludzie co kupowali po pare sztuk PSU maja je do dzis i niektorzy decyduja dzis sprzedac i zauwazcie ze idzie nieraz po pare sztuk kazdego nfi
Nie rób jaj i nie pisz że komus opłaca sie wywalic np. 4 szt PSU w cenie 0,80gr.
Szkoda prądu na włączenie kompa i czasu na to aby dostac 2 zł. Według mnie osobiście zarząd nie ma żadnego pomysłu co dalej i stąd ten zastój.Niedawno pisali,że zamierzają budowac dla " białych kołnierzyków" ale znowu czytamy że to tylko zamierzenia,myslimy,planujemy itp.Z PND też zamierzali,tez mysleli i planowali i co wyszło????-NIC!!!!!Mało kto ma zaufanie do tej bandy i juz nie wierzą ludzie w ich opowieści.Zwalili kurs do 0,80gr i pytanie co dalej bo jak do tej pory juz nie ma komu kupowac i sprzedawac.Chołota gra między sobą a nie ktos wywala PSU.Zobacz sam jak to ładnie robią,wystawia sobie z 1000szt i rozbierają to cały dzień po kilka sztuk akcji.
Według mnie zarząd nie ma pomysłu co dalej i oby nie spadło niżej jeszcze.
Jesli chodzi o zarzad ze nie ma [pomyslu to masz racje to ze nie ma popytu to tez masz racje bo to widac ale ja tez mam racje bo powtarzam ci ze sa ludzie co maja po pare sztuk kazdego nifa bo mieli po pare sztuk PSU na ktore to w 1996 r nagonily ich media. I oczywiscie oni nawet nie wlaczaja kompa tylko przychodza do biura skladaja zlecenie pkc i zamykaja rachunek. Bo czasem zauwaz 4 czy 5 sztuk jest rownoczesnie na 04 08 14 i jesli bycs sledzila to tez na tych nifach co zmienily nazwy. Tak zawsze bylo jest i jeszcze bedzie na nifach. Co nie znaczy ze oprocz tych PSU jeszcze ktos inny tez sie nie bawi i nie mapipuluje kursem ( na pewno nie w tym samym czasie gdy nainnych nifach przechodzi te same pare sztuk )
Pewnie masz rację, że jeżeli trzeba zamknąć rachunki to nie mają innego wyjścia jak wywalic nawet 1 szt, bo musi byc zero na koncie by muc go zamknąc.
Nie zmienia to jednak faktu,że ktos bawi sie kursem i trzyma go "w ryzach"by nie poszedł w góre przypadkiem.Często gesto całą sesje stoją w miejscu a na S i P róznica wynosi 1 grosz. Jeżeli ktos traktuje inwestycje długoterminowo to nie bedzie robił jaj w róznicy zakupu 1 grosza. Martwi mnie jednak to,że zarząd ma to w dupie i nic nie robi.Nie dbają o kurs i sądzę, że to oni stoją za ta parodią.Kupując 100szt akcji szkoda na prowizję,więc kupuje ktos kto może kupowac i sprzedawać bez prowizji,czyli mamy tu na mysli zarządzających(no ,może kumple bo oni sami musieli by podac kupno chociażby 1 szt)
A tak w nawiasie-jak widzisz dalej te naszą 14N?????
Jak sobie pomyslę że ludzie kupowali po 7 i 8zł akcje ,np 1000szt (8 000zł) to dzis to daje 800zł (te same 1000szt).Widac jak zgnoili kurs.Dziwie sie że ludzie oddają swoje akcje kupowane po wiele wyższych cenach. W większości przypadków to te gnoje manipulanckie grają sami ze sobą i oddają sobie z ręki do ręki akcje stwarzając atmosfere ,ze ktos wywala.Zawsze znajdzie się wówczas ktoś kto wywali swoje resztówki. Strach pomyslec że własnie teraz oddają.Nie wiem na co zarząd liczy trzymając i zwalając swój kurs akcji,ale napewno nie dostaną akcji od akcjonariatu.
Moze by chcieli kupic za darmo swoje akcje,kto wie.Musimy czekać(przynajmniej ja osobiscie).Kupowałam po 7 i 8 i 9 zł.Nie wywaliłam akcji wczesniej i napewno tym bardziej teraz nie oddam.
brak jakichkolwiek okreslen na to co sie stalo na tej spolce !!! Akcjonariusze to za jaja powinni powiesic tych z zarzadu. Squrwiele nawet na emaila nie potrafia odpowiedziec
mialem to samo, wyslalem maila nie odpowiedzieli, zamiescilem maila na forum i szybko po 2 dniach odpowiedzieli, chyba ktos z zachodniego przeglada forum, utworz nowy watek z tematem zarząd nie odpowida na maile i telefony, poskutkuje, Zobacz na watek " informacje Zarzadu 14nfi dla inwestorów" z 7 stycznia 2009.