Już jestem z powrotem
Mam bardzo ważną informację!
Tylko dla ekipy S>=25 tylko na maila
Piszcie do mnie na maila: bolo7gpw@interia.pl
w pierwszym mailu tylko nick i jakieś słowo
ja to słowo podam w tym wątku, dopiero jak autor mi to potwierdzi tutaj, dostanie ode mnie info,
nie chcę żeby ktoś się podczepił na krzywego na samym końcu...
Żeby się niestresować, na wszelki wypadek od razu przenoszę papiery z 25, 30 i choć część z 35 i na razie przeparkuję na 70 zeta, tam będą bezpieczniejsze
Później się pomyśli, na spokojnie już, jak wysoko może zajść cena przez najbliższe dni
Dawać te maile szybciorem!!!
w mailu nick jakim się tu posługiwaliście - muszę to sprawdać i jakieś sło no. skowronek, ja to tu poadm, żebym wiedxzaił, ze w mailu nkt sie pod kogos nie podszywa, po prostu na forum bedzie musialo być to powteidrzone, a jak sprawdze po IP!!!
usunał mojego maila,
pamiętajcie o domenie unii europejskiej z przyczwyczajenia walnalem peelkę
nikt nam nie prrzeskodzi!!!
Daro,
mam nadziej ze dzisiaj kurs nie dojdzie do 25, ja już sie zabezpieczylem i tak
bede potrzebowal z polgdzoiny, moze godzine, zeby spisac jedna informacje (jest dosyc obszrena, ale wole sie rozpisac, zeby kazdy zrozumial dobrze o czym mowimy i podjsal własciwa decyzje, a nie ulegał emocjom
info wspolne dostana wszyscy czlonkowie ekipy S>=25, tylko tez mi chiwlke sprawdzenie wszystkich, bo robic mi sie kociol na mailu, a nie mozne info pojsc w zadne przyapdkowe rece!
hej bolo - wysłałem i nic nie dostałem.
może nie udzielam się na forum, ale siedze z wami na 25 od dłuższego czasu, więc jeśli myślisz że jestem nie wiarygodny to nie ma obaw:))
wojtku, przeczytaj odpowiedz jakiej udzleilem w tej kwestii darowi powyzej
bede potzrebowal gdzies z godzinki
chce ochlonac wziac gleboki oddech opanowac emocje i na spokojnie napisac o co biega
nie chce po prostu nikogo w blad wprowadzic, bo by mi chyab tego nie podarowal
a info jest megawazne!!!
robisz odwrotnie, kto wysle maila z tym słowem i sie podszyje pod Ciebie
napoisz mi w mailu jakies inne slowo, a potem ja je tu podam wymieniaja c twoj nick i jak mi tu potwierdzisz (sprawdze sobie IP), to bede mial 100%, ze ten mail jest Twoj!