• Jadło w Sfinksie Autor: ~Rubikon [5.173.23.*]
    Drodzy, byłem ostatnio w sfinksie w Warszawie przy jednym z bardziej ruchliwych miejsc. Piątek po pracy, większość miejsc wolna?. Kiedyś trzeba było czekać w kolejce! Dostałem jadło tak paskudnej jakości że niemało zwymiotowałem. Surówka z lidla z plastikowego pudełka o niebo lepsza, mięcho ( 9 kawałków po 1 cm ) jakieś stare wysuszone, nazywają to shorama czy jakoś tak. Chyba mi to zsunęli z innych talerzy co ludzie nie zjedli. Z talerz tego syfu zapłaciłem 50 zł. Teraz to już tylko na piwo tam można pójść. Tragedia.
  • Re: Jadło w Sfinksie Autor: ~ramzes [31.11.129.*]
    A kogo to obchodzi leszczu? I przypadkiem stwierdziłeś że opowiesz o tym na forum, bo przypadkiem inwestujesz na giełdzie. Zapewne też przypadkiem, troszczysz się o innych. A tak na pewno leszczu skomlisz o tańsze. I kończą się przypadki.
  • Re: Jadło w Sfinksie Autor: ~Pinki [91.246.66.*]
    Przecież teraz jedzenie tam to po prostu syf. Niczym się nie różni od chińskich zupek. Przecież tam nie ma kucharzy bo za kucharzy trzeba zapłacić
  • Re: Jadło w Sfinksie Autor: ~Juh [31.179.108.*]
    Pinki głupi h@@@@@
  • Re: Jadło w Sfinksie Autor: ~Kopeć [31.179.108.*]
    Idź kłamać teściowej.
  • Re: Jadło w Sfinksie Autor: ~kicikici [83.13.76.*]
    W Galerii Krakowskiej kolejki do stolików, fakt, że była to sobota i godzina 15, ale kolejka nie malała przez ponad godzinę
    Jedzenie jak dla mnie ok, wybór spory, zupa libańska niezła, obsługa bardzo uprzejma i profesjonalna
  • Re: Jadło w Sfinksie Autor: ~Informator [31.179.108.*]
    Tam była taka kolejka, bo kasa się zepsuła i trzeba było czekać aż naprawią.
    Dnia 2024-01-28 o godz. 18:18 ~Informator napisał(a):
    > Tam była taka kolejka, bo kasa się zepsuła i trzeba było czekać aż naprawią.

:-)))))))))))))))))))))))))))))

Dobre, dobre, próbujcie dalej...
  • Re: Jadło w Sfinksie Autor: ~Kuku [89.64.40.*]
    To jeden z lepszych Sphinx-ów w kraju. Świetna obsługa.
  • Re: Jadło w Sfinksie Autor: ~Fan [83.25.165.*]
    W Sopocie pełno ludzi
    Dnia 2024-01-29 o godz. 21:53 ~Fan napisał(a):
    > W Sopocie pełno ludzi

A podasz adres tego Sfinksa w Sopocie, bo mam wrażenie, że drwisz...
[x]
SFINKS -6,53% 0,44 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.