NIe przejmujecie się Pisowcy - choć charakter macie podły i zły, manipulujecie i kłamiecie cały czas - ale Bóg nawet tak WIELKICH GRZESZNIKÓW jak Wy kocha:)
Kiedyś i Wy nauczycie się, że potęga człowieka pochodzi z miłości i przebaczenia... A nie z nienawiści, zaprzeczania, kłamstwa. POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISWCY:):):):):):):):):)
Ale Wy MOI Ukochani Pisowcy - jesteście przeciwieństwem tego Hetmana:) Zmieńcie się! NIgdy na zmianę nie jest za późno! POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
A do tych 144 prokuratorów, piesków od Zero czyli Ziobry - NARÓD POLSKI WAS NIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADAM BODNAR WAS NIE CHCE! A AKURAT ADAM BODNAR TO JEST AUTORYTET! Sam bym się z Wami zmierzył - ja przeciw Wam 144 prokuratorom... Jest ok? Zeby było mniej więcej równo wezmę do pomocy mojego Misia, owczarka podhalańskiego:) I TAK TO PRZEGRACIE!
A propos tą piosenkę też lubię: Michał Bajor - Moja miłość największa (official video) www.youtube.com/watch?v=A_7Ct_hVZO0&list=RDA_7Ct_hVZO0&start_radio=1
I powiedzmy w sposób grzeczny i kulturalny byśmy wyjaśnili tym prokuratorom:) Ja wziąłbym połowę, czyli 72 na siebie:) Misiek wziąłby drugie 72 i też dałby radę:)
Innymi słowy chcę powiedzieć - jeśli potężne PAŃSTWO POLSKIE bo się takich zbuntowanych 144 prokuratorów - to my sobie z Misiem poradzimy. Chcę tylko imiona, nazwiska, adresy - i damy radę:)
Tą piosenkę też lubię ( wiadomo Broniewski ): poezja Stan Borys www.youtube.com/watch?v=C9hA1xUUsDA
I jeszcze jedno MOI UKOCHANI PISOWCY - ja kocham Polskę - podobnie jak Wieniawa Długoszowski czy Jan Lechoń. Pewnie któregoś dnia skończe jak oni... Ale to mój wybór:). Buziaki MOI UKOCHANI PISOWCY - zmieńcie się wreszcie!