przy wezwaniu po 3,89 chyba które było przymusowe - wynikało to z przepisów nie zachęcali do oddania i już wiadomo dlaczego ... bo następne wezwanie będzie dużo niżej :)
przyjście Makłowicza i nadzieja na lepsze czasy może tylko potwierdzić moją teorię spiskową niby Pan Makłowicz nie kupił akcji - nic mi nie wiadomo przynajmniej . czyli nie na akcjach ma zarabiać i ich kursie tylko na produktach a skoro mają być większe zyski to po co dzielić się nimi z akcjonariatem ( dywidendy nie było nigdy z tego co pamiętam )
Jeśliby chcieli wyjść z giełdy, zrobiliby to w 2018r. A dla pana M. się dodrukuje , po to są spółki na giełdzie . ps. Zastanawiają mnie drobni inwestorzy przejmujący się dywidendą np.0.05gr.
Jak chcą wejść na giełdę to nie jest im do tego Pamapol potrzebny. Fabryka im też niepotrzebna bo mają spółkę w której udziałowcem jest Pamapol i który się zobowiązał do produkcji.
A kto nie ma dużych ambicji? Makalaj Kalkin też ma duże ambicje. Może wejdzie w Pamapol co?
Dnia 2024-01-26 o godz. 12:41 ~sfdgsdf napisał(a): > Jak chcą wejść na giełdę > A kto nie ma dużych ambicji? Makalaj Kalkin też ma duże ambicje. Może wejdzie w Pamapol co?
A są to potwierdzone informacje. To będzie się działo.
Dnia 2024-01-26 o godz. 15:57 ~rtert napisał(a): > Bo jak taki ktoś ma akcje spółki to nikt co myśli nie kupi.
W takiej sytuacji zostaniesz bez akcji. Pozostanie pisanie Ci tylko mądrych , przemyślanych ,yntyligętnych, merytorycznych postów na forumie .(?????????) (,,Najwięksi głupcy często okazują się mądrzejsi od tych, którzy się z nich śmieją.,,)
W takiej sytuacji zostaniesz bez akcji. Pozostanie pisanie Ci tylko mądrych , przemyślanych ,yntyligętnych, merytorycznych postów na forumie .(?????????) (Tylko mądry człowiek potrafi przyznać, że jest głupi. Głupi człowiek będzie pokazywał swoją głupotę, do której się nie przyzna.)
W takiej sytuacji zostaniesz bez akcji. Pozostanie pisanie Ci tylko mądrych , przemyślanych ,yntyligętnych, merytorycznych postów na forumie .(?????????)
No o to chodzi przecież. Nie wiem czy to takie mądre nie kupować tego samego co kupuje ktoś posługujący się językiem jak Pan :) Raczej zwykła roztropność.
Autor: ~rtert [83.6.15.*]2024-01-26 15:57 Bo jak taki ktoś ma akcje spółki to nikt co myśli nie kupi. Bo debyle nie zarabiają. Autor: hfjdj [83.6.15.*]2024-01-27 21:21 Nie wiem czy to takie mądre nie kupować tego samego co kupuje ktoś posługujący się językiem jak Pan :)
,,,,nikt co myśli nie kupi,,, ,,,nie wiem czy to takie mądre nie kupować tego samego,,, Dziwne kryteria. Ale cieszy postęp z debyla na Pana.
W takiej sytuacji zostaniesz bez akcji. Pozostanie pisanie Ci tylko mądrych , przemyślanych ,yntyligętnych, merytorycznych postów na forumie .(?????????)
,,,nie wiem czy to takie mądre nie kupować tego samego,,