może aż tak źle nie będzie, ale faktycznie stormm to teraz potrzebny jago jak k..wie majtki. takie rodzynki jak family frost to rozumiem, ale tego dziada niepotrzebnie brali. wyszedłem ze stratą po wynikach, odrabiam powoli na pko. do jago jeszcze wrócę, ale po pierwszych oznakach poprawy koniunktury, a więc i wyników. myślę że latem. pozdrawiam cierpliwych i mocnego wybicia życzę.
z pko nie zrezygnuję, może nie pędzi po 10% dziennie, ale myślę że w średnim terminie jest realna szansa na 30. na szczęście przypadkiem wpadło mi dzisi parę k na rachunek i robię rekonesans po spółkach :)). stany dzisiaj przymulają, to może być jutro okazja dobrać coś tanio. cedc jest wśród głównych kandydatów ;) ps. jesli chodzi o jago to nie panikuj. gdybym miał tego więcej też bym nie wychodził na minusie. spólka jest solidna, tylko za bardzo zaszaleli z akwizycją w najtrudniejszym okresie rynku. najlepiej zapomnij na jakiś czas o papierze. z czasem rynek się obudzi i inwestycje zaczną zarabiać na siebie, co przełozy się na kurs.
no ok...tez nie raz oglądałem pko...ale cedc nie urosnie 10zł a wiecej...on juz od piątku urusł z 7zł a jeszcze wycisnać moze z 20 i dojsć do 50 jak dwa tyg temu...on obecnie jest strasznie zanizony w wyniku hałasu o problemach europu srodkowej i niskiego kursu zł...zł juz odbija a hałas nie dotyczył Polski gdzie cedc ma gorzelnie...jankesi nie wiedzieli i sprzedawali a jak sie dowiedzą to wiadomo....w lipcu jak kryzys szalał w usa był w polsce po 160zł dzis sie zamknął ponizej 30
miałes nosa z gorzelnią ;-) za połowę świeżej gotówy wszedłem w cedec po 29.05 i juz nieźle stoję. boję sie tylko o stany, bo nasz cedc będzie ich małpował. trzeba mieć nadzieje ze tendencja sie utrzyma. jesli tak to szkoda będzie nawet za 50 wywalać ;-) za drugą połowę wszedłem w getin po 3.21 i też nie narzekam.