• Swarzędz-do likwidacji Autor: ~Hannibal [83.28.106.*]
    j..w.
  • Re: Swarzędz-do likwidacji Autor: ~capri [84.10.97.*]
    Dobrze, że mądrzy ludzie zgłosili sprzeciwy do uchwał. Każdy akcjonariusz posiadający chociaż jedną akcję ma do tego prawo i jeżeli jest dobrze umotywowany, to może dużo zdziałać. W tym wypadku wydaje mi się, że odrzucenie przerwy do 30 marca, zlekceważenie możliwego inwestora to może być powód do rozpatrzenia.
    Mam nadzieję, że media będą obserwować łapki arki i prezesa, KNF i skarbowe i sądy i wszyscy święci. Niech chociaż zadość uczynią honorowi założyciela fabryki, bo sie chłop w grobie pewnie przewraca, jak widzi, kto podejmuje tam decyzje.
  • Re: Swarzędz-do likwidacji Autor: ~o co chodzi [84.10.127.*]
    tylko czy sprzeciw coś da ?

czytałem atykuł- wywiad z dyr. fabryki w Nysie,

fabryka w Nysie zwiększyła obroty o 100%, to jak tu jest możliwa upadłość ? już nic nie wiem ...
  • Re: Swarzędz-do likwidacji Autor: ~mrówka [83.23.217.*]
    [...]zlekceważenie możliwego inwestora [...]

Czy Ty byłeś na tym walnym? Nikt nie przedstawił żadnego inwestora, tylko jakieś dziwne informacje, że ktoś chciał się z kims spotkać, ale bez konkretów itd. Gościu z Arki nie potwierdził takiego spotkania, zarząd powiedział, że gościu spotkał się z nimi dopiero dzisiaj a miał...... 5 tygodni.
  • Re: Swarzędz-do likwidacji Autor: ~capri [84.10.97.*]
    Przyznaję, że nie byłem na walnym. Opieram się na informacjach podawanych przez cały dzień w radiu i telewizji. Ale skoro się inwestor pojawił, to nie zbawiłoby arki sprawdzić tą informację gdyby byli za pomocą pracownikom i zakładowi. Widać że robią to dla siebie.

Skoro byłeś na walnym, mógłbyś podzielić się informacją, jakie były wyniki głosowań? Ile było głosów inwestorów indywidualnych, ile zgłosiła arka, czy ktoś oprócz arki głosował za likwidacją? Dzięki z góry, gdyby ktoś miał chwile na odpowiedż.
  • Re: Swarzędz-do likwidacji Autor: ~pio...trek [83.15.28.*]
    podpinam sie tez jesytem ciekaw
[x]
SWARZEDZ 1,17% 0,01 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.