• Tik tak Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    Wkrótce.
  • Re: Tik tak Autor: ~Znafca [80.54.31.*]
    Zbieracz ile razy już to pisałeś? Napisz bardziej konkretnie labo wcale.
  • Re: Tik tak Autor: ~Blazen [78.30.101.*]
    Pięknie,ładnie manipulują kursem.
    Umiejetnie zjeżdżają w dół.
    Odczekać,podpuscić i uderzyć,tylko kiedy ::))

• Re: Tik tak Autor: ~taa [84.234.124.*]
    Dnia 2024-01-11 o godz. 14:51 ~Blazen napisał(a):
    > Pięknie,ładnie manipulują kursem.
    > Umiejetnie zjeżdżają w dół.
    > Odczekać,podpuscić i uderzyć,tylko kiedy ::))
    >

nikt niczym nie manipuluje....
    dla ciebie jak kurs od miesiąca w zasadzie stoi w miejscu to manipulacja, zmowa i takie tam dyrdymały
    jak kurs spada - manipulacja, sternik, yeti, grupa trzymająca władzę/ kurs
    jak rośnie - no to tak to znaczy że wszystko gra.
    Dlatego, całkiem za darmo, zdradzę Ci sekret - na giełdzie notowania mogą także spadać. To jest całkiem normalne zjawisko. NA teraz, ponad 50% spółek notuje obniżenie kursu - nie, to nie jest manipulacja. Nikt dziś nie manipuluje kursem 200tu spółek. Nie, nikt nie manipuluje kursem przy poziomie obrotów 20k.....

Ale jak wiesz coś czego cały świat nie wie, a co jest wykroczeniem lub przestępstwem, powinieneś to zgłosić, bo zatajenie takiej wiedzy także jest wykroczeniem/ przestępstwem.

• Re: Tik tak Autor: ~Kamil [31.61.225.*]
    Długo mnie drażniłeś, ale muszę przyznać, że jesteś jednym z bardziej trzeźwo myślących inwestorów.
  • Re: Tik tak Autor: ~Znafca [78.131.200.*]
    Ja też się zgadzam. Mnie tylko zastanawia tak wielki spadek zainteresowania spółką. Chociaż z drugiej strony, od dłuższego czasu przynajmniej nie spada.
    Były duże oczekiwania co do ekspansji zagranicznej, a tu nawet nowych umów krajowych nie ma. Żadnych informacji ze spółki. W zasadzie wiemy jaki będzie raport roczny. Kto chciał kupić to kupił. Co ma przyciągnąć nowy kapitał? Na razie nie widzę nic takiego. Osobiście w takiej sytuacji publikację raportu rocznego wykorzystałbym do sprzedaży. W drugą stronę: nie kupiłbym takiej spółki po publikacji raportu, bo to na ten moment oznacza. Musicie szukać, przykro mi to pisać, frajerów, którzy od Was to kupią. Albo liczyć, że jednak jakieś umowy wpadną, a dotychczasowe nie są jednorazowymi wybrykami.
    Ale też prawa rynku są jakie są: póki jest tanio, ale nie rośnie to nie ma chętnych. Jak zacznie rosnąć to znajdą się chętni niezależnie od ceny. Pytanie czy jest tu jakaś grupa posiadająca moc i wolę to poruszyć.
    Miałem na myśli, że kupno akcji po raporcie w tej sytuacji oznacza prawie na pewno hak.
  • Re: Tik tak Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    czytam i tylko jedno: lol
    Nie wiem co to znaczy, ale ten komentarz nie odbiega poziomem od Twoich ostatnich wpisów.
    Kamil już ci mówiłem, idź stąd :) dobrze że sprzedałeś i nie kupuj. Jesteś Jonaszem tego forum :)
    Pierwszy raz od dawna zabrałem głos, długo też w ogóle tu nie zaglądałem, a kurs zachowuje się niezależnie od tego wciąż nijak. Może nie ja jestem Januszem, któego szukasz? Może w lustrze go znajdziesz?
    Zbieracz a Ty co nspisałeś mądrego? Tik-tak, czy tik-tok jak yo było?
  • Re: Tik tak Autor: ~niczem [159.205.154.*]
    Coś się kroi ,teraz trzeba uważać wszystkie łaj.....y powyłaziły z nor ,obserwujmy czy gora czy dół........
    Obserwujcie:-) Ale nie patrzcie tylko w dół, spójrzcie też do góry :-)
    Przy okazji: śledzicie newsy hintech?
    Obserwuję, ale nic z tego nie wynika. Żadna nowina, że Indyjski przemysł wydobywczy się rozwija, używa nowych technologii takich jak drony do lokalizacji, inwentaryzacji itp. Hintech na razie działa jako komentator tego wszystkiego.
  • Re: Tik tak Autor: ~taa [84.234.124.*]
    "obserwuję paznokcie pod stołem
    nie daję poznać, że trochę się boję
    trzeba trzymać fason w każdej chwili
    nawet wtedy, kiedy wszystko się wali"
  • Re: Tik tak Autor: ~Bern [31.0.25.*]
    Akcje ma i wystawia ::))
    Logika i algebra wskazuje,podcinać skrzydła sternikowi,wszelkimi sposobami.
[x]
PATENTUS 0,53% 3,77 2025-09-19 15:51:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.