Chłopie takimi wpisami nie zatrzymasz spadków.
popatrz prze pryzmat techniki.
STX walczy na wsparciu 1.48 1.43.
Obserwuj i modl sie zeby wszedlw konsolidacje na tym poziomie.
Technicznie patrzac na RSI bo jest mocno wysprzedany (RSI ma okolo 27 pkt.) nalezy mu sie w krotkim terminie korekta wzrostowa ale oporem dla niej jest poziom 1,59.
A wyzej to ... moze pozniej.
Dla wyjasnienia, nie naganiam, jestem utopiony pomimo usredniania i rowniez posiwaily od piatku wiec mam w miare obiektywne spojrzenie.
Jestem , a to oznacza że dobroć nad Wami panuje. Jadę w tej chwili do Katowic , to zrobię porządek na miejscu . Spoko towarzystwo . Obiecuję że dzisiaj po godz. 14tej STX zacznie szybować w górę . Obiecałem to Trzeźwej . A ja zawsze słowa dotrzymuję ,(*)
Dnia 2009-03-05 o godz. 11:10 ~pijok napisał(a):
> Jestem , a to oznacza że dobroć nad Wami panuje. Jadę w tej
> chwili do Katowic , to zrobię porządek na miejscu . Spoko
> towarzystwo . Obiecuję że dzisiaj po godz. 14tej STX
> zacznie szybować w górę . Obiecałem to Trzeźwej . A ja
> zawsze słowa dotrzymuję ,(*)
i tak czeka nas jeszcze spadek conajmniej do 1-1,10 zeta. Też mam utopioną kasę, ale takie realia.Myśle, że jeszcze troche dokupie jak zejdzie do tego poziomu.pzdr
Właśnie wróciłem. Ludzie , jaki oni mają tam burdel..
Sekretarka długopisy i papier zaniosła do przedszkola ,
dzieci sekretarki popsuły pieczątki i różne inne ważne rzeczy , Emil narzeka że nawet nie ma czym podpisać kontraktu , a sekretarka (niezła panienka ) może i nie głupia ale kawę robi beznadziejną , Zal mi się Emilka zrobiło , myślę , e co tam postawie mu piwo. Ochroniarz niezguła pól godziny szedł z tym piwem , w dodatku kupił Górnośląskie . W każdym razie prosił mnie aby dla nich pracować . Mam być człowiekiem od wkurwiania konkurencji . Zgodziłem się . Konkurencja już się tego domyśla i dziwi mnie to że kurs coś nie chce iść w górę...
Pijok, powiedz lepiej co zrobiłeś sekretarce, że kurs drgnął. A może to "górnośląskie" zadziałało. Zdradź jak to zrobiłeś i przejedź się po kilku innych spółkach. Dudę spij!!!
Chłopie, muszę Ci jeszcze naraić parę sekretarek. Dudową musiałeś odwiedzić, bo kurs wzrósł. Wprawdzie to dużo zdrowia i energii będzie Cię kosztować, ale zostaniesz bożyszczem giełdy. Tylko daj cynk, do której teraz się udasz. Z wyprzedzeniem, żebym zdążył przetasować portfel. Pozdro.
Chyba powinniśmy się nieco powstrzymać z tymi pochlebnymi komentarzami bo Pijok jeszcze gotów jakąś prowizję pobierać w zamian za zajmowanie się sekretarkami spółek w których jesteśmy umoczeni ;)
Choć z drugiej strony co tam - jeśli nie będzie wygórowana to "wilk syty i owca cała" :)