• ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~jasiek [83.22.124.*]
    jeżeli ktoś gruby chciał by wyjść ze stalexportu to czy podawali by jakiś komunikat o tym że nie doszli do porozumienia?
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~BIBI [194.116.180.*]
    Chłopie takimi wpisami nie zatrzymasz spadków.
    popatrz prze pryzmat techniki.
    STX walczy na wsparciu 1.48 1.43.

Obserwuj i modl sie zeby wszedlw konsolidacje na tym poziomie.
    Technicznie patrzac na RSI bo jest mocno wysprzedany (RSI ma okolo 27 pkt.) nalezy mu sie w krotkim terminie korekta wzrostowa ale oporem dla niej jest poziom 1,59.

A wyzej to ... moze pozniej.

Dla wyjasnienia, nie naganiam, jestem utopiony pomimo usredniania i rowniez posiwaily od piatku wiec mam w miare obiektywne spojrzenie.

Pozdro dla wsiech
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~pijok [10.49.0.*]
    Jestem , a to oznacza że dobroć nad Wami panuje. Jadę w tej chwili do Katowic , to zrobię porządek na miejscu . Spoko towarzystwo . Obiecuję że dzisiaj po godz. 14tej STX zacznie szybować w górę . Obiecałem to Trzeźwej . A ja zawsze słowa dotrzymuję ,(*)

(*) czasami zawsze.
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~jasiek [83.22.124.*]
    hehehehehehehehheheh, amen
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~McGregor [91.199.30.*]
    Dnia 2009-03-05 o godz. 11:10 ~pijok napisał(a):
    > Jestem , a to oznacza że dobroć nad Wami panuje. Jadę w tej
    > chwili do Katowic , to zrobię porządek na miejscu . Spoko
    > towarzystwo . Obiecuję że dzisiaj po godz. 14tej STX
    > zacznie szybować w górę . Obiecałem to Trzeźwej . A ja
    > zawsze słowa dotrzymuję ,(*)

Pijok jest po 14 i nic się nie dzieje :(

(*) czasami zawsze.
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~hoopek [83.8.200.*]
    i tak czeka nas jeszcze spadek conajmniej do 1-1,10 zeta. Też mam utopioną kasę, ale takie realia.Myśle, że jeszcze troche dokupie jak zejdzie do tego poziomu.pzdr
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~pijok [79.185.150.*]
    Właśnie wróciłem. Ludzie , jaki oni mają tam burdel..
    Sekretarka długopisy i papier zaniosła do przedszkola ,
    dzieci sekretarki popsuły pieczątki i różne inne ważne rzeczy , Emil narzeka że nawet nie ma czym podpisać kontraktu , a sekretarka (niezła panienka ) może i nie głupia ale kawę robi beznadziejną , Zal mi się Emilka zrobiło , myślę , e co tam postawie mu piwo. Ochroniarz niezguła pól godziny szedł z tym piwem , w dodatku kupił Górnośląskie . W każdym razie prosił mnie aby dla nich pracować . Mam być człowiekiem od wkurwiania konkurencji . Zgodziłem się . Konkurencja już się tego domyśla i dziwi mnie to że kurs coś nie chce iść w górę...
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~antek [85.222.3.*]
    wąsacz da rade z wiezienia wyszedł kase dostał i teraz tak będzie
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~antek [85.222.3.*]
    nie mówiłem ambitny jest
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~grubyrynio [87.105.84.*]
    Pijok, powiedz lepiej co zrobiłeś sekretarce, że kurs drgnął. A może to "górnośląskie" zadziałało. Zdradź jak to zrobiłeś i przejedź się po kilku innych spółkach. Dudę spij!!!
    No dobra , obiecałem jej że jak odda Emilowi kontrakty (chciała je opchnąć jakiemuś włochowi) to ją zaadoptuję ...
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~grubyrynio [87.105.84.*]
    To jeszcze sekretarkę dudy (chociaż ją wyżywić będzie trudno, bo pewnie tłusta!).
    Ho ho niezły pomysł . Ty wiesz ile taka panienka daje w lecie drogocennego cienia?
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~grubyrynio [78.8.127.*]
    Chłopie, muszę Ci jeszcze naraić parę sekretarek. Dudową musiałeś odwiedzić, bo kurs wzrósł. Wprawdzie to dużo zdrowia i energii będzie Cię kosztować, ale zostaniesz bożyszczem giełdy. Tylko daj cynk, do której teraz się udasz. Z wyprzedzeniem, żebym zdążył przetasować portfel. Pozdro.
  • Re: ludzie idźcie po rozum do głowy Autor: ~McGregor [91.199.30.*]
    Chyba powinniśmy się nieco powstrzymać z tymi pochlebnymi komentarzami bo Pijok jeszcze gotów jakąś prowizję pobierać w zamian za zajmowanie się sekretarkami spółek w których jesteśmy umoczeni ;)
    Choć z drugiej strony co tam - jeśli nie będzie wygórowana to "wilk syty i owca cała" :)

Pozdrawiam wytrwałych,
    McGregor
[x]
STALEXP 2,54% 3,02 2025-10-09 15:24:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.