choć wiadomo, że to się wkrótce skończy, to drażnią mnie, bo niepotrzebnie wystraszą co niektórych;
ale z drugiej strony, co im się dziwić, to jest tylko biznes, a nie praca dla Ochojskiej:)
no i dobrze zrobił:)
martwię się, bo tak mu wczoraj nagadałem, byłem trochę poweekendowy, zacząłem się chyba niepotrzebnie wymądrzać...
ja też spadam, wracam po południu:)
Wiem , miałem się nie odzywać , jednak malutko brakowało do mojego progu . Wybaczcie .
Chciało by się , lecz.....
Jutro ostre wybicie. Nie żartuję . wtorek minim. w dół i w środę umiejscowienie polna na poz .
9,40 do 9,90.
a odzywaj się, odzywaj:)
zawsze lepiej jak ktoś daje znak życia, bo mnie zleceniobiorcy Jakubasa już tak wk...ją z tym zwalaniem kursu...
zaczynam się martwić o fana, mam nadzieję, że nas nie opuścił - fan, pytam się poważnie, jesteś, czy już masz dość Polnej?
cześć chlopaki! Jestem i mam się dobrze:) Wprawdzie nie zabrałem rodzinki w Dolomity, ale do Karpacza:) Też było super! Ustawiłem K 400 szt. po 8,49 zł. no i dostałem:) Bolo7 nic się nie stało, szanuję Cię za to co dla nas robisz. Pozdr. Wieczorkiem się odezwę!
Jezu, kamień spadł mi z serca!!! Chciałem Ci pomóc wczoraj w podjęciu decyzji, a zacząłem rzucać mądrościami ludowymi, jak jakiś głupek...
ale spoko, że jesteś! i leszczu i germany też:) no i Wy wszyscy:)
po tych jeszcze agresywniejszych ruchach związanych ze zbijaniem ceny czuć, że coś się święci...
witam wszystkich na forum
ja tez posiadam troche akcji polnej i tak sie zastanawiam czy nie dokupic jeszcze troche tylko zastanawia mnie jedno skad jestescie pewni ze pan.Jakubas oglosi wezwanie na Polna?
a jak nieoglosi zadnego wezwania to co wtedy???
zostaniemy wszyscy z drogimi akcjami,panikarze zaczna sypac jak z nut a kurs poleci jak wodospad na dol...
takiego scenariusza nikt nie zalozyl w razie czego?
pozdrawiam szanowne gremium
Widze ze powoli coraz więcej osób sie Polną interesuje i tak wlasnie sobie pomyślalem czy nie dać na kilku forach (onet) znać o naszej akcji. Na minus że moglyby pojawić się jakieś niegrzeczne komentarze, a na plus ze może zwiększyl by się popyt na Polną i szybciaj wyciagneliby kurs widząc zgraną grupe. Co o tym myślicie?
Aniu, obiecałem, że napiszę streszczenie sytuacji z Polną, jak pojawi się większy ruch (żeby nowi nabywcy niepotrzebnie nie wystawiali S na kilkanaście % wzrostu, chyba, że ktoś tak zdecydowanie będzie wolał). Natomiast teraz prośba, żebyś przeczytała przynajmniej kilka wątków wstecz, w którymś tam były przedstawiane scenariusze na wypadek braku wezwania i inne nasze dywagacje:)
P.S. Drogie akcje Polnej, to w dniu dzisiejszym minimum 50 zł.
Witam z domku:)
Igor nie chodzi tu o jakieś naganianie na to by wszyscy rzucili się na Polną! Tak, jak wielokrotnie pisaliśmy, my nikogo nie zmuszamy do kupna Polnej. Każdy ma swój rozum i wie co jest dla niego dobre! Uważam, że nikt z nas na tym forum nie ma 100 % pewności, że wezwanie będzie. Dlatego też w tej inwestycji - tak zresztą, jak w innych - jest zawsze "ziarnko ryzyka". Oczywiście "wszystkie znaki na niebie i ziemi" przemawiają za wezwaniem, ale dopóki nie będzimy mieli tego "czarno na białym", to różnie może być. Niemniej jednak my podejmujemy ryzyko i kupujemy z myślą, że wszystko będzie dobrze. Różnica między nami, a Panem J. jest taka, że on traktuje inwestycję w Polną z perspektywy długoterminowej i ma pewnie jakąś wizję rozwoju /jako posiadacz 66 % nie będzie niczym skrępowany/. Nam zaś chodzi o to, by troszkę na Polnej zarobić, co nie oznacza, że takiego samego celu nie ma Pan J.