• klepie dno Autor: ~tylko AT [217.98.88.*]
    kurs osiagnal 0,52 od tego poziomu powinien isc w góre. narazie uklepuje lub juz zaczął ruch północny. ostatnie zamkniecie 0,55
  • Re: klepie dno Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    No i uklepał podwójne dno na 0,48zł.Czy to zbieg okoliczności,że dokładnie na zniesieniu fibo 0,764?Może w końcu jacyś poważni inwestorzy się zajęli tym papierkiem i grają pod Elliotta i Fibonacciego?
    http://www.isarapix.org/pix30/1236800715.jpg
    Od 10 października było 5 fal w górę i 3 fale w dół.Wygląda tak jakby na 0,48zł skończyła się druga fala i zaczęła 3 w górę.Zobaczymy.Poprzednio mi się sprawdzało.
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1328650&strona=1

Dzisiaj 40% obrotu odbyło się na fixingu.
    Wydaje mi się,że to by było na tyle.
    Mam wrażenie,że nasza giełda rozpoczęła w piątek ostatnią falę spadkową tej bessy.Dzisiaj daje się wyraźnie odczuć brak obrotu i dużą podaż,która blokuje wzrosty.Wątpię aby ecard szedł pod prąd.Dzisiaj nasza waluta,mimo indeksów zielonych zaczęła tracić na wartości a indeks wig20 sprawia wrażenie wyciąganego za uszy zleceniami koszykowymi graczy na kontraktach.
  • Re: klepie dno Autor: ~matek [95.49.249.*]
    bardzo prawdopodobne ze to koniec pytanie tylko kiedy dzis czy może jutro wywalić:D
    polecam obserwacji sygnity zblizają się do lini wsparcia na 16.40 ok. jesli przebiją to wodospad jesli nie to moze byc ciekawie co o tym sądzisz?
    Sytuacja zmienia się z minuty na minutę więc trudno powiedzieć co będzie jutro.Mnie się udało dzisiaj kupić netię prawie na samym dnie.Pakują się w nią same grubasy,wrze o niej w mediach,reklamy w telewizji chyba też już każdy widział.Sygnity nigdy nie miałem,popatrzę sobie na nią i może jutro coś napiszę.Ale poczytaj sobie o netii.Nawet słynny ostatnio GoldmanSachs mający doradcę Kazimierza Marcinkiewicza ujawnił się na ostatnim WZA.
    A teraz o ecardzie.Otwarcie z luką,zamknięcie na maksimum,wybicie ponad średnie kroczące 5 i 15-dniowe,wcześniej formacja złotego krzyża.W efekcie długa biała świeca jakby miało się coś pozytywnego wydarzyć.Jeśli się nic nie wydarzy a wzrosty będą ni stąd ni zowąd to lepiej,żeby jutro była korekta w dół bo takie wzrosty mogą się skończyć podobnymi spadkami,wystarczy tylko jakaś iskra,jakieś pierdnięcie jednego inwestora i zlecenie sprzedaży PKC.
    Wskaźniki ROC,CCI,RSI,STS wskazują już niebezpieczne poziomy więc aż się prosi o korektę.Jedynie MACD jeszcze "pod kreską" ale ten wskaźnik ma tą wadę,że sygnały pokazuje z opóźnieniem.
    To tyle od leszcza Cercia,decyzje każdy podejmuje sam,ja tylko przedstawiam swoje spostrzeżenia,nie zawsze trafne.Pozdrawiam.
  • Re: klepie dno Autor: ~matek [95.49.249.*]
    Jeśli o mnie chodzi to we wskaźniki zbytnio nie wierze dla mnie najbardziej trafne są te decyzje podjęte tam gdzie pojawia się formacja trójkąta i staram się pod to grać tak było na Igroup dziś i na ecardzie. a co do netii to mam troche już od kilku miesięcy i jak widzie wybicie w dół z jakiejś formacji to oczywiscie korzystam na tym by trohe zarobić i taniej kupic. napisz co myślisz o sygnitach.
    Ja w żadną formację i wskaźniki nie wierzę ale inni wierzą więc wierzę.Ale skoro ja wierzę a ty nie wierzysz to po co mnie pytasz o zdanie na temat sygnity?Nie jestem insiderem i opieram się na AT,w które nie wierzę a stosuję tylko dlatego,że inni w nie wierzą.
  • Re: klepie dno Autor: tomekb78 [213.25.208.*]
    hehehheheh Cercio mistrzowski wykład..... !!

Pozdrawiam 3mam dziada dalej i nie oddam za te pieniądze !
    Taka jest prawda.Szukam sponsora,chcę napisać książkę na temat wpływu aktywności seksualnej mrówek na wzrosty na rynku akcji.Myślę,że jak się trafi dobry sponsor i książka ukaże się w wielomilionowym nakładzie to następna hossa będzie uzależniona od "chcicy" mrówek-facetów.Teraz grają pod Elliotta.Facet pisał książkę dziesiątki lat temu a do tej pory się wzorują na jego teorii.To jest chore.
  • Re: klepie dno Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Zgadza się! Ważnym jest wiedzieć, że inni wierzą, że ktokolwiek wierzy we wskaźniki i kierują się nimi choć w nie nie wierzą, bo wierzą , że inni się nimi kierują..... TO tak jak z tym całym kryzysem - tworzymy go sami, bo wiemy, że inni go stworzą, bo wiedzą, że ktoś wierzy, że jest kryzys (chociaż może okazać się, że ten ostatni też tylko wierzy, że inni wierzą, że jest kryzys)...
    Chodzi o to,żeby wszyscy głęboko uwierzyli,że ten wielki kryzys będzie.A za jakiś czas ci co byli bogaci będą jeszcze bogatsi.Ameryka po tym kryzysie sztucznie i celowo wywołanym będzie potęgą.Cały świat będzie posiadaczem tych dodrukowanych dolarów tylko nie oni.Oni będą mieć za te dolary pokupowane majątki na całym świecie.Po super niskich,promocyjnych cenach.I o to przecież chodzi,prawda?Jakie to proste.

Czy przed wielkim kryzysem w 1929r ktoś ostrzegał?
  • Re: klepie dno Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Po prostu niektórzy mają głowę na karku i przy jednoczesnym braku skrupułów (tak się pisze?) robią kasiorę na owieczkach i baranach.......którymi jesteśmy choćbyśmy nie chcieli i strasznie się bronili.
    Zawsze nas zrobią - jak nie kasą to wojną i będziemy potulnie piszczeć służalczo.....
  • Re: klepie dno Autor: ~lucas [77.236.1.*]
    bo cala ekonomia a przede wszystkim rynki finansowe to jest nowa WIARA, ( nie mylic z NEW AGE :))
    bo na jakiej zasadzie wszystkie te firmy posrednicta finansowego zgraniaja kapuche...no na takiej,ze wciskaja ludziom kit i sprzedaja te swoje fundusze i inne produkty
  • Re: klepie dno Autor: ~yogi [83.15.213.*]
    o 13:34 "niewidzialna ręka rynku" zawinęła 281000 sztuk aż po 0,70zł kto tak nagle zainteresował się ecardem (obroty od kilku dni powyżej 100 000 zł...
    Dawno tak pięknej spadającej gwiazdy nie widziałem.Ktoś wykonał dobrą robotę.
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.