• Pol-aqua, powiem Wam prawdę Autor: ~Zend [83.168.65.*]
    Mam wrażenie że to ja rozpocząłem od dwóch dni obsów kursu polaqua.
    Już w czwartek zaczałem kusić porcjami po 1000 i 500 akcji (można sprawdzić) na coraz niższych poziomach. Ktoś się skusił na moje oferty a potem ruszyła lawina. Puściły ludziom stop losy i zaczęło się. Ździwiłbym się gdyby gdyby okazało się że... żaden fundusz nie wyszedł. Tylko nerwy puściły tym którzy trzymali akcje od poziomu 70 zł do 12. Bo od tego poziomu zacząłem skubać.
  • Re: Pol-aqua, powiem Wam prawdę Autor: ~rey [78.30.78.*]
    az boje sie wystawiac zlecrnia kupna od 9zl,bo znow moze ktos sie pokusi i obsuniemy sie do 6zl.
  • Re: Pol-aqua, powiem Wam prawdę Autor: ~mars [85.28.140.*]
    no tak w poniedziałeek wywale 900 tys akcji a w środę po 3 zeta se odkupie mówie wam biznes na potęgę
  • Re: Pol-aqua, powiem Wam prawdę Autor: ~maax [217.203.8.*]
    ja tez mam niezly batonik,moze najpierw sprzedac a pozniej taniej odkupic?
  • Re: Pol-aqua, powiem Wam prawdę Autor: ~zend [83.168.65.*]
    > no tak w poniedziałeek wywale 900 tys akcji a w środę po 3 zeta se odkupie mówie wam biznes na potęgę

Można sprawdzić czyś aby nie dziad. Wrzuć w poniedziałem o 8:35:00 te swoje 900 tyś PKC na minutę do sprawdzenia. Myślę że jak 5 miut później wrzucę tysiąc, dychę lub sto kawałków - to się przekonasz.
    Co ja mówię, pewno jako poważny inwestor stać cię na pakiet zielony oraz Staticę. Musisz mieć przynajmniej 140 kawalkow obrotu miesięcznie. To powiedz mi robaczku jaka jest podaż realna po stronie wszystkich zleceń w pełym arkuszu zleceń dla Polaqua? W złotówkach?
    Bo np sumaryczny realy popyt a tą chwilę w arkuszu wynosi 74235.5 zł. Sprawdź i... podaj nam tu. Albo zamilkij panie mars.
[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.