• opisac Wam jak to jest być Mądrą, bo chyba nie wiecie? Autor: ~Karolina [86.111.104.*]
    Od wielu miesiecy prognozowałam że w połowie stycznia zacznie się silna fala spadkowa która obniży do marca WiG20 do 1300 pkt. Dokładnie tak się stało. Dzisiaj mieliśmy panikę czyli wszystko wskazuje że lokalne dno jest bliskie. To niesamowite że od ponad roku z niezwykłą dokładnością przewidziałam wszystkie (powtarzam WSZYSTKIE) fale na Giełdzie. Od dzisiaj jestem Bardzo Mądra Karolina. Okazało się że jestem nie tylko najmądrzejsza w Europie ale i na Świecie...Napisałam również ze w marcu zacznie się pierwsza większa korekta wzrostowa Bessy która wyniesie WiG20 do lata na poziom nawet 2000pkt. Teraz możecie mieć nadzieję że się pierwszy raz skompromituję. Większość z was jest przekonanych że teraz spadki będą trwały w nieskończoność. Ale ja Bardzo Mądra Karolina podtrzymuję swoją prognozę. Jeszcze przez miesiąc będę mogła delektować się swoją Mądrością ale potem będę albo Genialna albo Skompromitowana.
  • Re: opisac Wam jak to jest być Mądrą, bo chyba nie wiecie? Autor: ~zaq [89.76.138.*]
    graj na kontraktach kobieto albo wejdź na odloty.pl i zabaw się, pozdro
  • Re: opisac Wam jak to jest być Mądrą, bo chyba nie wiecie? Autor: ~chodzik księżycowy [87.206.149.*]
    Czytałaś co ostatnio o Tobie napisałem, jeśli nie to przeczytaj.
    Pamiętaj , w razie potrzeby chłopa - wiesz gdzie napisać no nie ?.
    Dla mnie już nie jesteś mądrą Karoliną, dewaluacja postępuje. Pisałaś o wzrostach, a mamy spadki. Pierwszy mówiłem o tym , że nadchodzi zmiana trędu średnioterminowego i przełom nastąpi w pierwszej połowie marca. Tak mi się wydaje że odmałpowałaś to ode mnie.
    Chodzik Księżycowy
[x]
SWIECIE 0,14% 71,00 2012-05-11 17:30:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.