obyś się nie mylił. nie chce mi się wierzyć, że akcjonariat wyrzuca tak dzień przed wynikami. wygląda jakby ktoś celowo zbijał. obroty wysokie jak na mieszka.
panowie nic pewnego... :-S ameryka przebiła właśnie wsparcie. jeśli dzisiaj konkretnie nie odbiją będzie jutro rzeź na GPW. przy prawdziwej panice nawet 10mln może nie pomóc mieszkowi. ja tam już nic nie wywalę choćby armagedon przyszedł. w najgorszym razie będzie długoterminowo, przecież nawet najgorsza bessa kiedyś się musi skończyć...
Jezeli inwestuje się w wartość to dobre wyniki mają ogromne znaczenie.Panika nie będzie trwała zawsze bessa powoli zbliża się do końca i wtedy zacznie się liczyć wartość.
Pozdrawiam ciepło..
wykres mozna zinterpretowac, że komus zalezalo zeby podbic kurs, zeby potem wywalic wieksza ilosc, jezeli tak jest w rzeczywistosci to moze oznaczac ze ktos ma jakies informacje o wynikach ktore moga niezachwycic
wg. mnie tu chodzi o coś innego. Ktoś bardzo potrzebuje gotówki i w sytuacji gdy na rynku jest ssanie np. przed wynikami plasuje jak najwiecej. A jak chcesz sprzedać czegoś dużo to przecież obniżasz cenę?