• Jacek juz kupowac? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    Jacek
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: transek1975 [91.234.124.*]
    Nie
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~Stacha [85.221.153.*]
    Ar ju szur?
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: transek1975 [91.234.124.*]
    Jak ty sie pytasz na forum czy kupować to daj sobie spokój z gielda.
    No ale Jacek tutaj źondzi z tego co muwi więc chyba wie co muwi.
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: jacek_z_grochowa [195.191.162.*]
    Absolutnie nie! Czekać, ta przecena to rynek, dziś jeszcze nie robiłem nic! Dam znać o D-DAY kiedy bronimy. To będzie D-DAY®
    ---
    Pozdr. Jacek
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    Doradztwo zakupowe lub sprzedażowe jest mało etyczne. Prawnie zakazane beż odpowiednich certyfikatów. Rozumiem jacusiu że ślizgasz się.caly czas między etyka a prokuratura.?
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~T6 [188.146.254.*]
    Transek gdyby nie ty to bym sprzedal po 17 i bym był zarobiony a tak mam stratę ogromna więc nie czepiaj się Jacka bo lepiej jego słuchać niż ciebie. Oczywiście to forum to tylko wylanie swoich emocji i nie porady ale ty jesteś trol straszny jak możesz tak ludziach robić
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~realista7201velczysc [154.60.231.*]
    Dnia 2023-12-13 o godz. 09:34 jacek_z_grochowa napisał(a):
    > Absolutnie nie! Czekać, ta przecena to rynek, dziś jeszcze nie robiłem nic! Dam znać o D-DAY kiedy bronimy. To będzie D-DAY®
    > ---
    > Pozdr. Jacek

a czy ty nie dawales przypadkiem slowa honoru ze stad odejdziesz po wyborach?
    Czy to jakis inny piszacy z tego aliasu jzg bo juz sie gubie, tyle was tam :)

Czyli mowisz zeby akcjonariusze BRON BOZE NIE KUPOWALI AKCJI ZANIM TY NIE KUPISZ? Sprytne :) Czy nie bardzo?
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~Mikołaj [89.70.154.*]
    Nie kupować, bo spółdzielnia kupuje?

Dla mnie to jasne.

Tu jest bardzo mało czasu.

:))))
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: jacek_z_grochowa [195.191.162.*]
    Za dużo erystyki w Twoich wypowiedziach. Dopóki tu jestem, dopóty forumowicze się na to nie nabiorą.
    W ujęciu prakseologii żongluję agonistyką, a konkretnie machologią: nauką walki, w której zasady pokera przenoszę do innych sfer życia.
    Pozdr i do zobaczenia w piekle. Jacek
    Dnia 2023-12-13 o godz. 09:44 jacek_z_grochowa napisał(a):
    > Za dużo erystyki w Twoich wypowiedziach. Dopóki tu jestem, dopóty forumowicze się na to nie nabiorą.
    > W ujęciu prakseologii żongluję agonistyką, a konkretnie machologią: nauką walki, w której zasady pokera przenoszę do innych sfer życia.
    > Pozdr i do zobaczenia w piekle. Jacek

nie strasz nie strasz :)
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    Poker bardzo dobrze łączy się z różnymi uzalezniami, hazard , alkohol to źli doradcy.
    Ok Jacek. Dzienki. No ale skont bedziemy wiedziec?
    Dnia 2023-12-13 o godz. 10:41 ~Stacha napisał(a):
    > Ok Jacek. Dzienki. No ale skont bedziemy wiedziec?

jak juz beda sprzedawac, to ci powiedza zebys kupil :)

Ciekawe czemu 90% ludzi na gieldzie traci :) mimo iz dlugoterminowo gieldy rosna
    Acha. No to kto tu klamie ty czy on?
    jak kierujesz sie na gieldzie informacjami z nagonki na portalu to juz przegrales wszystko.
    Nie inwestuj, to nie dla ciebie. Pisze serio. IP mozna sprawdzic.
    Wrzuc pieniadze w jakis fund .... bo cie tu zalatwia.

Powazna rada

Ale Jacek by tego nie zrobil
    Dnia 2023-12-13 o godz. 12:19 ~Stacha napisał(a):
    > Ale Jacek by tego nie zrobil

no tak :) pewnie. W koncu on nigdy nie klamie :)

Ok. Dzięki Real.
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~MAZUR [188.33.233.*]
    PO 10 PANIE PO 10
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~Observer [5.173.232.*]
    NA tym forum, i pewnie na wielu innych także jest tak, ze jeśli ktoś napisze, że kurs spadnie to jest trolem spadkowym. Ale jeśłi napisze, że wzrośnie i to do 70 to jest akceptowalnym dobrym analitykiem. Dlaczego tak jest? Pewnie dlatego, że wielu wisi na haku a inni naiwni zasypiają widząc walizki pieniędzy i Leksusa przed domem. Marzenia odbierają im rozum a gdy tracą to obwiniają za to wszystkich. Każdy wierzy w to w co chce uwierzyć. Jeśli jesteś skończonym głupcem i ktoś powie, że jesteś sprytny i inteligentny to bez wahania uwierzysz w to. JEśli więc ktoś mówi, że będzie niebawem 70 to uwierzysz bo pragniesz tego. Mam nadzieję, że to nie jest naganianie na spadki.
  • Real//' Re: Jacek juz kupowac? Autor: ~Observer [5.173.232.*]
    Widzisz Real, dziś, prz tym logowaniu mam 3ci nr w IP 132. A wczoraj miałem 240. On się zmienia chyba za każdym razem jak się loguję.
  • Re: Jacek juz kupowac? Autor: jacek_z_grochowa [79.187.39.*]
    96% gra na takich spółkach "akcyjnie", jednokierunkowo. A niedźwiedzie rządzą dynamiką krótkiej sprzedaży i to ikaryści muszą się dostosować. Tak to jest jak ogon kręci psem. Wczoraj mnie męczyli więc im napisałem, że schodzimy niżej. Co w tym nienormalnego? To tylko gra, jak poker. Skoro siedli do stołu muszą liczyć się z przegraną. Bajki o moich stratach mogą sobie włożyć. Rachunek otwarty w każdą sobotę do sprawdzenia anydeskiem. Tak samo "animacje"
    ---
    Pozdr. Jacek
[x]
PKPCARGO -1,37% 15,09 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.