Doradztwo zakupowe lub sprzedażowe jest mało etyczne. Prawnie zakazane beż odpowiednich certyfikatów. Rozumiem jacusiu że ślizgasz się.caly czas między etyka a prokuratura.?
Transek gdyby nie ty to bym sprzedal po 17 i bym był zarobiony a tak mam stratę ogromna więc nie czepiaj się Jacka bo lepiej jego słuchać niż ciebie. Oczywiście to forum to tylko wylanie swoich emocji i nie porady ale ty jesteś trol straszny jak możesz tak ludziach robić
Dnia 2023-12-13 o godz. 09:34 jacek_z_grochowa napisał(a): > Absolutnie nie! Czekać, ta przecena to rynek, dziś jeszcze nie robiłem nic! Dam znać o D-DAY kiedy bronimy. To będzie D-DAY® > --- > Pozdr. Jacek
a czy ty nie dawales przypadkiem slowa honoru ze stad odejdziesz po wyborach? Czy to jakis inny piszacy z tego aliasu jzg bo juz sie gubie, tyle was tam :)
Czyli mowisz zeby akcjonariusze BRON BOZE NIE KUPOWALI AKCJI ZANIM TY NIE KUPISZ? Sprytne :) Czy nie bardzo?
Za dużo erystyki w Twoich wypowiedziach. Dopóki tu jestem, dopóty forumowicze się na to nie nabiorą. W ujęciu prakseologii żongluję agonistyką, a konkretnie machologią: nauką walki, w której zasady pokera przenoszę do innych sfer życia. Pozdr i do zobaczenia w piekle. Jacek
Dnia 2023-12-13 o godz. 09:44 jacek_z_grochowa napisał(a): > Za dużo erystyki w Twoich wypowiedziach. Dopóki tu jestem, dopóty forumowicze się na to nie nabiorą. > W ujęciu prakseologii żongluję agonistyką, a konkretnie machologią: nauką walki, w której zasady pokera przenoszę do innych sfer życia. > Pozdr i do zobaczenia w piekle. Jacek
jak kierujesz sie na gieldzie informacjami z nagonki na portalu to juz przegrales wszystko. Nie inwestuj, to nie dla ciebie. Pisze serio. IP mozna sprawdzic. Wrzuc pieniadze w jakis fund .... bo cie tu zalatwia.
NA tym forum, i pewnie na wielu innych także jest tak, ze jeśli ktoś napisze, że kurs spadnie to jest trolem spadkowym. Ale jeśłi napisze, że wzrośnie i to do 70 to jest akceptowalnym dobrym analitykiem. Dlaczego tak jest? Pewnie dlatego, że wielu wisi na haku a inni naiwni zasypiają widząc walizki pieniędzy i Leksusa przed domem. Marzenia odbierają im rozum a gdy tracą to obwiniają za to wszystkich. Każdy wierzy w to w co chce uwierzyć. Jeśli jesteś skończonym głupcem i ktoś powie, że jesteś sprytny i inteligentny to bez wahania uwierzysz w to. JEśli więc ktoś mówi, że będzie niebawem 70 to uwierzysz bo pragniesz tego. Mam nadzieję, że to nie jest naganianie na spadki.
96% gra na takich spółkach "akcyjnie", jednokierunkowo. A niedźwiedzie rządzą dynamiką krótkiej sprzedaży i to ikaryści muszą się dostosować. Tak to jest jak ogon kręci psem. Wczoraj mnie męczyli więc im napisałem, że schodzimy niżej. Co w tym nienormalnego? To tylko gra, jak poker. Skoro siedli do stołu muszą liczyć się z przegraną. Bajki o moich stratach mogą sobie włożyć. Rachunek otwarty w każdą sobotę do sprawdzenia anydeskiem. Tak samo "animacje" --- Pozdr. Jacek