nie dbam o ncki .... łatwo można je sprawdzić po IP, najważniejsze co się pisze ....... to ustawianie kursu jest tak prymitywne, że aż smutek ogarnia ... no i się nie denerwuj, skąd te nerwy ....
zapytam jeszcze raz, co trzeba mieć w głowie, co trzeba sobie imaginować by robić taką szopkę z ustawianiem kursu, bo jeśli jest to na poważnie, to nie mam więcej pytań, poddałem się, ręce opadły mi na podłogę .....chylę czoła przed prymitywizmem !
no myślę, że zapłacił właśnie bardzo dużo ... po pierwsze, z całego pakietu tylko 160 tyś to akcje zwykłe, cała reszta to akcje uprzywilejowane, jak spieniężyć takie akcje ???, na rynku się nie da , można je sprzedać jedynie osobie znającej spółkę i nią zainteresowanej, ..... - sprzedał wszystkie akcje, do tego trudne do zbycia więc można było oczekiwać jakiejś bonifikaty, a i tak myślę, że była dość niska......., a skoro Ktoś je kupił więc uważa, że warto, więc na spółce dzieje się dobrze !!! pewnie ma plany w stosunku do spółki ... więc ......
Kupował obecny prezes który został powołany w 2016 r. by ratować spółkę przed bankructwem. Sprzedawał Witold Matacz kiedyś był to główny udziałowiec spółki Interbud miał ponad 65% głosów (3,8 mln akcji).
Kiedy w 2016r ze stanowiska zrezygnował stary prezes Interbudu Lublin Krzysztof Jaworski wraz z nim z rady nadzorczej zrezygnowali z członkostwa w radzie nadzorczej - Witold Matacz i Agata Matacz-Rynkiewicz Od tamtej pory Witold Matacz sprzedawał swoje udziały właśnie zakończył sprzedaż ostatniej transzy akcji które posiadał:
Matacz Witold 1 264 006 (18,01%) akcji 2 367 606 (20,53%) głosów