• ESPI 1.2020 Autor: ~s1tock88 [31.0.125.*]
    MBF - czy bedzie ESPI o tym co było 24.11.2023 a dotyczyło ESPI 1/2020 ?

• Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Giero13 [185.236.96.*]
    Nie ma się czym chwalić to i Espi brak...
  • Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Wielebny [37.225.81.*]
    Piszesz sam ze sobą
  • Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Inwestor [188.146.252.*]
    Tak mają Wielebny, samotni, porzuceni przez wszystkich, którzy jedyne towarzystwo mają tu, na tym forum.
  • Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Mbf [31.0.62.*]
    A co takiego było 24 listopada 2023
  • Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Realnie [37.225.39.*]
    24 listopada 2023 r. Imieniny obchodzili: Flora, Jan, Walenty oraz Aleksander, Andrzej, Biruta, Chryzogon, Dargorad, Dobrosław, Emilia, Felicjana, Felicjanna, Firmina, Franciszek, Jaśmina, Joachim, Pęcisław, Piotr, Protazy, Roman, Twardomir, Walentyn. 

Był to kolejny dzień zanoszenia się płaczków na tym forum, ale to codzienność.
    Dla normalnych ludzi dzień jak co dzień, a dla płaczków może to dzień bez płaczu :-)))
    Realnie znowu zabłysnąłeś uzyskałeś szacunek gawiedzi na forum MBF czujesz się lepiej świetnie...24 zapadł wyrok bardzo niekorzystny dla MBF....ale nikt tu nie płacze Realnie ja się bawię i śmieję bo wiem co tu jest grane panie mundry....zadyfany w sobie ...jesteś strasznie ważny i zawsze chcesz mieć rację...lepiej Tobie z tym bo ludźmi z którymi obcujesz to wątpię...męczą się z takim...bo musząa tu będzie jak zawsze...paru cwaniaków zarobi kosztem kolejnych naiwnych i takich staramy się przestrzec pisząc prawdę...a wy piszecie że płaczemy...Realnie trochę pokory Tobie jak znalazł ...
  • Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Realnie [37.225.39.*]
     Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Giero13 [185.236.96.*] 2023-12-07 18:45
    Realnie znowu zabłysnąłeś uzyskałeś szacunek gawiedzi na forum MBF czujesz się lepiej świetnie...24 zapadł wyrok bardzo niekorzystny dla MBF....ale nikt tu nie płacze Realnie ja się bawię i śmieję bo wiem co tu jest grane panie mundry....zadyfany w sobie ...jesteś strasznie ważny i zawsze chcesz mieć rację...lepiej Tobie z tym bo ludźmi z którymi obcujesz to wątpię...męczą się z takim...bo musząa tu będzie jak zawsze...paru cwaniaków zarobi kosztem kolejnych naiwnych i takich staramy się przestrzec pisząc prawdę...a wy piszecie że płaczemy...Realnie trochę pokory Tobie jak znalazł ...

"24 zapadł wyrok bardzo niekorzystny dla MBF" - to wklej płaczku sygnaturę tego tego jak określasz "bardzo niekorzystnego wyroku" wyroku i przez jaki sąd wydany. Skąd wiem, że nie wkleisz? kolejny twój smrodliwy bąk puszczony w przestrzeń publiczną.

"nikt tu nie płacze Realnie ja się bawię i śmieję" - fajnie spędzasz życie bezakcyjny płaczku :-)))
    A bawisz się sam ze sobą i swoimi ziomalami płaczkami, bo nikt nie chce nawet dołączyć do waszego bełkotu żeby napisać coś na temat waszych spazmów :-)))
    Przy was dzieci w piaskownicy to super kreatorzy zabawy :-)))
    To po co odpisujesz właśnie sam sobie zaprzeczyłeś...ty na piaskownicę nie masz dystansu rozdzielałbys tam zadania i mądrzył się zaburzając kreatywność i dusząc dziecięcy indywidualizm...niektórzy tak mająjakim autem jeździsz żeby ego tam się zmieściło...a firemka z Brodnich jaką ma przepustowość linii?mają wreszcie ten telefon do kontaktu?pusty śmiech MBF:-)
  • Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Hehe [37.225.86.*]
    A ty mebel dbasz dziennie o to żeby inni nie tracili buhaha kto takich robi hahah
[x]
MBFGROUP 0,56% 7,12 2025-09-26 17:03:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.