Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,98 zł , zmiana od tamtej pory: 138,93%

Re: ESPI 1.2020

Re: ESPI 1.2020 Autor: ~Giero13 [185.236.96.*] 2023-12-07 18:45
Realnie znowu zabłysnąłeś uzyskałeś szacunek gawiedzi na forum MBF czujesz się lepiej świetnie...24 zapadł wyrok bardzo niekorzystny dla MBF....ale nikt tu nie płacze Realnie ja się bawię i śmieję bo wiem co tu jest grane panie mundry....zadyfany w sobie ...jesteś strasznie ważny i zawsze chcesz mieć rację...lepiej Tobie z tym bo ludźmi z którymi obcujesz to wątpię...męczą się z takim...bo musząa tu będzie jak zawsze...paru cwaniaków zarobi kosztem kolejnych naiwnych i takich staramy się przestrzec pisząc prawdę...a wy piszecie że płaczemy...Realnie trochę pokory Tobie jak znalazł ...

"24 zapadł wyrok bardzo niekorzystny dla MBF" - to wklej płaczku sygnaturę tego tego jak określasz "bardzo niekorzystnego wyroku" wyroku i przez jaki sąd wydany. Skąd wiem, że nie wkleisz? kolejny twój smrodliwy bąk puszczony w przestrzeń publiczną.

"nikt tu nie płacze Realnie ja się bawię i śmieję" - fajnie spędzasz życie bezakcyjny płaczku :-)))
A bawisz się sam ze sobą i swoimi ziomalami płaczkami, bo nikt nie chce nawet dołączyć do waszego bełkotu żeby napisać coś na temat waszych spazmów :-)))
Przy was dzieci w piaskownicy to super kreatorzy zabawy :-)))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MBFGROUP 0,56% 7,12 2025-09-26 17:03:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.