Koledzy jesteśmy na dnie.
Prawdopodobnie jutro świeca do góry utworzy formację gwiazdy porannej, która następnie będzie testowana.
Poziom 20670 wytrzyma i będzie to potwierdzenie fali IV podstawowej.
Obliczenia czasowe wskazują ( tak jak pisałem na pierwsze dwa tygodnie marca jako
punkty odwrócenia trędu spadkowego tak w miesiącach, tygodniach jak i dniach )
Cercio od jednego z wierzchołków 06.07.2007 policz 610 dni to wypadnie 06. 03 2009.
Jestem przekonany że właśnie w tym terminie zakończy się pozytywnie test dołka, bronionego przez gwiazdę poranną i wypad do góry do końca czerwca 2009 roku jako fala V cyklu podstawowego.
Jeśli tak się stanie, to kapelusze z głów Panowie.
U mnie świeca była ok godz 11-tej , podczas testowania głowy gwiazdy utrzymała się chwile , jednak po odpale utworzył się trend boczny i mimo atrakcyjności walorów krzywa skierowała się nieubłagalnie na poziom dna z wczoraj . Zakup akcji firmy farmaceutycznej pozwolił mi na jakiś czas utrzymać cykl świecy . W tej chwili ukształtował się minimalny młot , lecz jestem już spokojny o dzień dzisiejszy i idę sobie zapalić
Niestety, czym bardziej analizuję fale spadkowe, tym bardziej dochodzę do wniosku, że mamy przed soba dołek jednak nie tan najważniejszy i owszem nastapi odbicie lecz po nim ustanowimy nowe dno.
Mogę jedynie dodać ,że odbicie to będzie pięciofalowe.
Tym razem wspaniała Karolona zostaniesz zdegradowana do mądrej Karoliny.
Chodzik Księżycowy
No i co tam mądra Karolino, twoje prognozy między bajki włożymy.
Zauważyłaś, że nie piszę bardzo mądra Karolino ( za błędy trzeba płacić no nie ? ).
Jeszcze troszeczkę i będzie niemadra Karolina, a wtedy wszyscy będą się z Twej hardości i braku obycia jak i dobrego wychowania wyłącznie śmiali.
A jak tam moja propozycja no wiesz z tym Chłopem, którego Ci brakuje.
Chodzik Księżycowy