• Specjalnie do Karoliny Autor: ~chodzik księżycowy [87.206.149.*]
    Koledzy jesteśmy na dnie.
    Prawdopodobnie jutro świeca do góry utworzy formację gwiazdy porannej, która następnie będzie testowana.
    Poziom 20670 wytrzyma i będzie to potwierdzenie fali IV podstawowej.
    Obliczenia czasowe wskazują ( tak jak pisałem na pierwsze dwa tygodnie marca jako
    punkty odwrócenia trędu spadkowego tak w miesiącach, tygodniach jak i dniach )
    Cercio od jednego z wierzchołków 06.07.2007 policz 610 dni to wypadnie 06. 03 2009.
    Jestem przekonany że właśnie w tym terminie zakończy się pozytywnie test dołka, bronionego przez gwiazdę poranną i wypad do góry do końca czerwca 2009 roku jako fala V cyklu podstawowego.
    Jeśli tak się stanie, to kapelusze z głów Panowie.

Chodzik Księżycowy
  • Re: Specjalnie do Karoliny Autor: ~pijok [10.49.0.*]
    U mnie świeca była ok godz 11-tej , podczas testowania głowy gwiazdy utrzymała się chwile , jednak po odpale utworzył się trend boczny i mimo atrakcyjności walorów krzywa skierowała się nieubłagalnie na poziom dna z wczoraj . Zakup akcji firmy farmaceutycznej pozwolił mi na jakiś czas utrzymać cykl świecy . W tej chwili ukształtował się minimalny młot , lecz jestem już spokojny o dzień dzisiejszy i idę sobie zapalić
  • Re: Specjalnie do Karoliny Autor: ~chodzik księżycowy [87.206.149.*]
    Niestety, czym bardziej analizuję fale spadkowe, tym bardziej dochodzę do wniosku, że mamy przed soba dołek jednak nie tan najważniejszy i owszem nastapi odbicie lecz po nim ustanowimy nowe dno.
    Mogę jedynie dodać ,że odbicie to będzie pięciofalowe.
    Tym razem wspaniała Karolona zostaniesz zdegradowana do mądrej Karoliny.
    Chodzik Księżycowy
  • Re: Specjalnie do Karoliny Autor: ~Karolina [75.102.25.*]
    Zawsze gdy widzę piszących o "trędach" zastanawiam się czy przypadkiem nie są to w jakim sensie trędowaci.
    Tobie Karolino i tej drugiej pani słodkiej jak sułtański krem,
    wybacz Karolino, gdy spoglądam na nie, wybacz robi mi się źle.

Pomimo wszystko cieszę się ,że się do mnie odezwałaś.
    Wyobraź sobie ,że ja jestem równie dobry jak Ty w te klocki.

A swoją drogą, przemyślałeś moją propozycję ? (chodzi o chłopa, którego Ci brakuje)

Chodzik Księżycowy
    No i co tam mądra Karolino, twoje prognozy między bajki włożymy.
    Zauważyłaś, że nie piszę bardzo mądra Karolino ( za błędy trzeba płacić no nie ? ).
    Jeszcze troszeczkę i będzie niemadra Karolina, a wtedy wszyscy będą się z Twej hardości i braku obycia jak i dobrego wychowania wyłącznie śmiali.
    A jak tam moja propozycja no wiesz z tym Chłopem, którego Ci brakuje.
    Chodzik Księżycowy
[x]
SWIECIE 0,14% 71,00 2012-05-11 17:30:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.