A czyż nie lepiej było sprzedać ze 2 lub 3 dni wcześniej ? To uwaga do tych którzy dalej wiernie siedzą w Krośnie.
Po pierwsze byłaby wygenerowana strata a po drugie dzisiaj prawie 30 procent akcji na rachunku więcej bowiem o wiele taniej je można kupić i o tyle więcej mieć właśnie tych akcji.
SŁOWEM : wielkie CIELĘCINKI.
Zabawa karnawałowa jak cholera !! w SZKLANYCH garniturkach dobrze się tańczy ?? hihi
POZDRAWIAM
słuchaj uważnie.
następnym razem proponuje ci kupić w dołku a sprzedać na górce
pamiętaj! kupujemy w dołku a sprzedajemy na górce
nie na odwrót! powtórzmy. kuuuupuuujeeemy www ...... (no gdzie?)łahahahhaha
ach te kobiety
madziu cięlecinka na ciebie chyba mówili w szkole, albo lepiej wieprzyk :) jak pewnie twoj bystry umysl nie wychwycil ze mamy besse i to wydaje sie jej punkt kulminacyjny, gdzie wszystkie spolki spadaja.
Daj sobie dziewcze spokoj i oddaj co masz wezme nawet za 39 groszy. Co myslisz ze WIG poleci na 100 pkt. Za gora pare sesji ( choc ja mowie ze juz jutro) konczymy na plusie.
no nie CIELĘCINKI...
cóż lepiej zrobić ? sprzedać po 0,43 i kupić po 0,35 o 22 procent akcji więcej czy potańczyć na zabawie karnawałowej w SZKLANYM ubranku.
Osobiście nie chciałabym mieć za doradców takich, którzy nawet o własną kasę nie poytrafią zadbać.
Tylko idiota powie że lepiej siedzieć z akcjami niż stracić marne grosze na prowizję i kupić taniej i mieć więcej i do tego jakaś tam mała wygenerowana strata. Kiedy jeden będzie na zero to w myśl mojej zasady wielu będzie miało już zarobek rzędu 30-50 procent.
Kupujemy w dołku a sprzedajemy... no więc CIELĘCINKO jena z drugą, wskaż na ów dołek. Każdy kto sprzedał ze stratą a kupił jeszcze niżej to już jest dla niego dołek z wielkim zyskiem bowiem ma o 30 procent akcj więcej. To oczywiście mądra zasada pod warunkiem, że wiesz na 100 procent iż ze spółką jest wszystko OK. i wiadomo, że wczesniej czy później odbije i wszystko odrobione z nawiązką.
Natomiast tutaj niedość, że SZKALANE garniturki ubrane to w zasadzie nie wiadomo jak w nich tańczyć. Poza tym nie wiadomo jak długo tańczyć bowiem zabawa w każdej chwili może się skończyć. Na pocieszenie chociaż SZKLANY garniturek zostanie hihi.
CIELĘCINKI SIEDZĄ i siedzą UBRANE PO 0,45, PO 0,50, PO 0,55, po 0,60, po 0,65 itd. Pytranie : po co siedzieć. Sprzedaj ze stratą i jak wiesz że poleci to kup to samo mając o 30-50 procent akcji więcej.
Hmm... CIELĘCINKI...
Ponownie życzę powodzenia i udanych inwestycji.
Tym razem dam już Wam spokój bo przecież ta cała sytuacja z UBRANKAMI widać, że wielu z was wyprowadza z równowagi. Panowie prawdza jest taka, że każdy z Was jest konkretnie ubrany a udaje wielkiego znawcę.
Pozdrawiam.
tylko madziu tutaj jest troche inaczej jest grono ludzi którzy tylko dokupuja a nie sprzedali ani jednej akcji, jak niedługo zobaczysz woelką dziurę podażową to sie mocno zdziwisz jak kurs wystartuje, a co do spółki to Krosno jako pierwsze odczuło skutki kryzysu i być może jako pierwsza firma odczuje poprawę koniunktury, dzieki temu że konkurencja padła....ktoś to szkło musi produkować....
aj jakas ty mądra! oczywiscie przewidzialas fakt ze w poniedzialek wig20 spadnie o ponad 7%, wiedzialas zeby sprzedac juz w piatek, ze ten tydzien bedzie spadkowy i kupisz taniej. czekaj czekaj czy rodzice na drugie nie dali ci Karolina?
....nie nazywali autorki posta cielęcinką....bo to komplement rzadki i subtelny , a.......
....pasztecik, pasztet.......wszyscy wiedzą,że? ....zajęczy....
c
p.s....
nie dziwcie się panowie. magda pisała wcześniej że kupiła za ponad 60 a sprzedała za ok 40. smutne. a z drugiej strony to musi być wiedźma mała. sama sprzedała i teraz od 3 dni nagania na dalsze spadki. magda! jest tak; kto nie sprzedał nie ma straty na koncie, ty sprzedałaś i kaska ci stopniała. kto wyszedł na tym lepiej? trudno się pogodzić ze stratą, następnym razem nie graj na krótko kasą którą jutro bedziesz potrzebować. krosno sięo dbije i wszyscy to wiedzą.
Owszem ja to napisałem i tak było. Od tego czasu chyba dobrze dla mnie bo Krosna jeśli przyjdzie czas mogę kupić o wiele więcej. Zgadza się straty brak jeśli nie sprzedałeś ale to też taska mała głupotka bowiem tak możesz mówić przez miesiąc a ja niedość, że odrobię straty to do tego będę na wielkim +. A Ty dalej powiesz ,,straty brak bowiem dalej się kiszę. Zajmujesz się giełdą by zarabiać czy raczej się KISIĆ I głupoty pisać. No nic - jak odlewnie przebiją zaraz 0,84 to dalsza jazda.
Papa CIELĘCINKI.
BAY
ale po co sie mamić tym, że coś upadło a coś pozostało i teraz szkło będzie rozchwytywane skoro idzie zarabiać pieniądze na innych spółkach. Wy siedzicie i patrzycie i macie marzenia by wzrosło. To wskazuje na to , że kompletnie nie potraficie zarabiać na spadkach a to wskazuje, że wiedza jest znikoma.
Może i wzrośnie ale w tym czasie coś innego też da zarobić i nie z myślą, że jest duże prawdopodobieństwo iż wtopię ale że zarobię..
Ot chociażby ODLEWNIE które są w podobnej sytuacji.
Różnica pomięzy nami jest taka, że wy siedzicie ja MUFLONY a inni zarabiają. Na tym chyba właśnie polega inwestowanie na giełdzie. Skoro jesteście dobrzy to uważam, że jak wyżej wspomniałam na Odlewniach każdy z Was zarobił dzisiaj bo szło wyciągnąć spokojnie ze 30 procent kupując jeszcze na wielkim minusie i o te 30 kupić więcej Krosna. Kisicie się a uśrednianie to zabawa w głupiego Jasia. Będziesz uśrednial i nici z tego. Lepiej pociągnąć konkretnie, sprzedać i na czymś innym przyciąć np. 5 procent i do tego jeszcze kupić ze 10 procent taniej.
Panowie... czy raczej CIELĘCINKI...
moim zdanie jesteście do niczego. Człowiek który jest dobry w te klocki czyli w giełdę to zarabia a nie siedzi jak kura na... i myślą a może wzrośnie...
hmm... CIELĘCINKI
słabo się według mnie znacie na inwestowaniu na giełdzie.
Powiem tak i każdy z Was jeśli nie jest PYSZNY, nie jest pyszałkiem to powinien przyznać rację i sam o sobie powiedzieć : JESTEM LESZCZEM i muszę się jeszcze dużo uczyć. To samo dotyczy mnie z tą uwagą, że pewnie muszę się jeszcze bardzo dużo nauczyć.
Nikt z Was czegoś takiego PYSZAŁI nie powie bo jak zauważam ślepy chce prowadzić ślepego i dlatego razem pozostało im potańczyć w szklanych i sztywnych uniformach.
z TEGO CO PISZECIE TO JEDNAK POTWIERDZA SIĘ TYLKO JEDNO : SIEDZĄ I SĄ UBRANI NA DOBRE. Jak powiedziałam : gadanie o jakimś uśrednianiu to mowa głupiego Jasia.
zgadza sie jesteśmy leszczami, łahahahah.
a z ciebie to musi być jednak niezła żyletka. tak sobie czytamy z żonką twoje wypowiedzi - nie byłabyś może zainteresowa trójkątem???
No właśnie o to wszystko idzie. Sko ktoś się nie potrafi przyznać i wie, że ja mam rację i wie, że się udupił to go szlak trafia. No Panowie...
Przecież jesteście dobrzy, to wy siedzicie z palcem na klawiaturze by wysłać zlecenie i ze wzrokiem w monitorze przeglądając notowania on-line. Tego nawet nie biorę pod uwagę byście byli tak dobrzy i mieli notowania z 15 minutowym opóźnieniem. Racja jest taka : jeśli ktoś się zna na tym co robi to powie, że ja mam rację. Niedość, żę Wy się KISICIE to do tego żaden z Was niczego nie potrafi konkretnego napisać i wiecie dlaczego : myślicie, że dlatego iż ja jestam tak głupia i denne są moje wpisy i szkoda waszaego czasu aby wariatce odpisywać ? nie !! nie dlatego ! jedyny powód to taki, że po prostu mam rację a Wy jesteście do niczego. Czy ja kłamię, czy piszę nieprawdę. Czy szło wyciągnąć na Odlewniach trzydziestkie. Panowie czyżbym lepiej potrafiła obrócić pieniędzmi na giełdzie niż Wy. Czytaliście to co pisałem w poniedziałek : S po 0,43 momo, że K było po 0,67. Ja już dzisiaj mam tylko 11 procent straty a w poniedziałek było ile...?
Na Krosno zawsze każdy zdąży wejść a Wy się uparcie trzymacie swoich teorii. Każdy kto ma jakieś pojęcie o giełdzie to mi przyzna rację, rację z tym o czy tu piszę.
Ale CIELĘCINKI umoczone to CIELĘCINKI. Stracić można ale rzecz w tym by umieć szybko się odnaleźć i odrobić. SIEDZENIE I KISZONKA to zapewne dobry sposób
Pozdrawiam wszystkich mądrych.
tak jabby coś zaczęło się dziać a zatem może już teraz należy wchodzić . Wyjść szybko z Odlewni i w Krosno. Chociaż głupie 10 procent i wyjdzie, że cała strata odrobiona.
Pozdrawiam.
jest mały sygnał kupna a zatem można zacząć się przyglądać. Wg. mnie jak przebije 42 z wielkim popytem to poleci dalej. MOŻE TO RÓWNIEŻ BYĆ PUŁAPKa TEN MAŁY SYGNAŁ KUPNA. Zobaczymy BOWIEM PROROKINIĄ NIE JESTEM a AT często może wyprowadzić w maliny.
Sprawdziłem zarówno ODL jak KRS w godzinach kiedy o tym pisałaś. Zgada się ale mam problem skąd ty o tym wiedziałaś. Faktycznie dały zarobić i faktycznie na krótko przed wybiciem dałaś cynka bo o 14:15 udzielając komuś innemu odpowiedzi wspominałaś o ODL. Wyprzedziłaś również rynek, że zaraz zacznie się coś dziać na KRS. Z tymi docinkami małymi to fakt ale wiesz sama jak jest, siedziałem w czymś innym ale czytają to co piszesz sam się wkur... bo jakoś miałem słabego pałera by wyjść z czegoś i załadować się na dobrze gdzie indziej.
Pozdrawiam
Magda a ja kupowalem krosno nawet po 81 groszy:) co z tego jak juz zarobilem 230 % na krosnie i co z tego skoro moja srednia ( mam czesc zostawione na dluzszy czas) to 39 groszy. A teraz to wystrzal sie szykuje wedlug mnie na barlinku taki do 1,7
masz rację kosto... tam może być dobrze C/wk 0,36 a c/z tylko 2,4. A zatem dobrze wyszukałeś. Szpicel z Ciebie dobry.
Przyglądałem się temu i powiewm Ci, że nawe nawet. W każdym razie wiesz, że jak ruszy to konkretnie i masz całkowitą rację. Warto się temu również przyglądać.
Pozdrawiam
że ty powinnaś łapać nie jeden dołek ale dwa, trzy itd....!! ..a jeśli chodzi o górki,...to też nie jedna,..tylko dwie, trzy...itd..! Jedna to nie sztuka..!! Ilez ja się takich tekstów nasłuchałem... To są swietne techniki...tyko do czasu jak jest jeszcze KASE..! Jak się skończy to znikacie, ....dlatego gorąco nawołuję, aby WAS szybko kochać...!