ale po co sie mamić tym, że coś upadło a coś pozostało i teraz szkło będzie rozchwytywane skoro idzie zarabiać pieniądze na innych spółkach. Wy siedzicie i patrzycie i macie marzenia by wzrosło. To wskazuje na to , że kompletnie nie potraficie zarabiać na spadkach a to wskazuje, że wiedza jest znikoma.
Może i wzrośnie ale w tym czasie coś innego też da zarobić i nie z myślą, że jest duże prawdopodobieństwo iż wtopię ale że zarobię..
Ot chociażby ODLEWNIE które są w podobnej sytuacji.
Różnica pomięzy nami jest taka, że wy siedzicie ja MUFLONY a inni zarabiają. Na tym chyba właśnie polega inwestowanie na giełdzie. Skoro jesteście dobrzy to uważam, że jak wyżej wspomniałam na Odlewniach każdy z Was zarobił dzisiaj bo szło wyciągnąć spokojnie ze 30 procent kupując jeszcze na wielkim minusie i o te 30 kupić więcej Krosna. Kisicie się a uśrednianie to zabawa w głupiego Jasia. Będziesz uśrednial i nici z tego. Lepiej pociągnąć konkretnie, sprzedać i na czymś innym przyciąć np. 5 procent i do tego jeszcze kupić ze 10 procent taniej.
Panowie... czy raczej CIELĘCINKI...
moim zdanie jesteście do niczego. Człowiek który jest dobry w te klocki czyli w giełdę to zarabia a nie siedzi jak kura na... i myślą a może wzrośnie...
hmm... CIELĘCINKI
słabo się według mnie znacie na inwestowaniu na giełdzie.
Powiem tak i każdy z Was jeśli nie jest PYSZNY, nie jest pyszałkiem to powinien przyznać rację i sam o sobie powiedzieć : JESTEM LESZCZEM i muszę się jeszcze dużo uczyć. To samo dotyczy mnie z tą uwagą, że pewnie muszę się jeszcze bardzo dużo nauczyć.
Nikt z Was czegoś takiego PYSZAŁI nie powie bo jak zauważam ślepy chce prowadzić ślepego i dlatego razem pozostało im potańczyć w szklanych i sztywnych uniformach.
z TEGO CO PISZECIE TO JEDNAK POTWIERDZA SIĘ TYLKO JEDNO : SIEDZĄ I SĄ UBRANI NA DOBRE. Jak powiedziałam : gadanie o jakimś uśrednianiu to mowa głupiego Jasia.