• Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~trabant_de-mucha [77.111.246.*]
    Po 4,365 2000 akcji to moje zlecenie sprzedaży. Może ktoś się skusi? Miałem nadzieję, że do 4,40 dotrze ale chyba nie dotrze.
    Perełka kmiota czeka na nowego właściciela.
  • Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~trabant_de-mucha [77.111.246.*]
    Nie do wiary :) wystarczyło coś napisać i zlecenie zrealizowane :) Ciekawe kto kupował?
    Specjalna oferta po 4,369 3000 akcji dla "gg" nic tylko kupować :)
    No i sprzedane :) ale nie wiem czy to "gg" kupował.
  • Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~dealer [83.7.193.*]
    Trabant, sprawiasz wrażenie jak byś ze łzami w oczach w efekcie jakiejś furii i frustracji rzucał papierami na stół na zasadzie a bierzcie jak nie chcecie spadać :) Wyrzuć wszystko i idź na sanki. Szkoda Twoich nerwów. Widać, że chcesz dociągnąć do 10ciu ale ewidentnie nie wytrzymujesz presji.
    Bardzo bym chciał, żeby naganiacze na wzrosty pokazali jak cenią spółkę i jak kupują akcje. Ale idzie to z ogromnymi oporami. Taki np "gg" to powinien już być obłożony kredytami i kupować każdą ilość akcji, bo przecież jak kurs ma być zaraz 6 zł a jest raptem 4,40 no to przecież okazja życia. Ja nie jestem taki pazerny i chętnie sprzedam za bezcen. Mnie wygląda, że naganiacze czekali na amerykanów żeby oni kupowali tego gniota a sami nie stosują się do swoich rad. No bardzo dziwne.
  • Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: transek1975 [91.234.124.*]
    Trabant broni wirtualnie kursu, żeby nie dolecialo do 5pln bo przegra zakład że mną. :)
    Jakiś zakład? zaklinałeś się że nie było zakładu. 5zł do końca roku. Jak się okaże do końca roku, że się nie wyrobią z tymi zaliczkami podobnie jak z wyrównaniem za zamrożenie cen prądu to nawet 4 zł tu nie będzie. Ale to się okaże już niedługo.
  • Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~Mim [83.10.245.*]
    Za te akcje co sprzedales kupisz wiele ale godności nie kupisz
  • Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~kmioto [31.183.35.*]
    Pięknie powiedziane !
  • Prawda Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    Widzisz Trabant ty się boisz zakładów i prawdy.

• Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~cech [31.61.177.*]
    Trabant przyznaj ze wycena jest śmieszna. . Brak kretów i mam nadzieję ze przetną używać nazwy Tauron. wydobycie Obiekcje inteligentne liczniki ale mam nadzieję ze prowadzą jakis tam scan rachunków i skokowa anomalia powinna zmuszać do myślenia. Jezeli nie to czyszczenie klienta z zasobów nieadekwatnych do jego spożycia. Nie popieram takich praktyk bo one są krótkoterminowe a plotka ma siłę bomby atomowej.. Mam to dlatego ze ogólnie Zarząd idzie tam gdzie Rynek chce. Czyli OK z trendem i moim zdaniem . Czyli się przyłączam i jak narybek rosnie to zapraszam do chapania bo warto po uprzednim scanowaniu swiata
    Wycena jest śmiesznie wysoka. Brak kretów nie załatwia sprawy bo są inni łowcy kapitałów. Nowe Jaworzno prezes przypomina jeżeli ma zgodnie z przepisami funkcjonować do 2035 roku to nigdy wydatki na budowę nie zwrócą się i trzeba to uwzględniać w sprawozdaniach. Straty, mimo że to najnowocześniejszy blok z awariami. Wydobycie jakoś nie chce rozstać się z nazwą łączącą ją z Tauronem. Pisałem już kiedyś że w umowie może być zawarta opcja powrotu do Taurona o czym nie wiemy. Już takie historie na giełdzie miały miejsce. Te kilka miliardów które miały wpłynąć do Taurona w zamian za wytwarzanie też niedługo urealnią kurs.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2023-12-04 o godz. 14:38 ~dealer napisał(a):
    > Trabant, sprawiasz wrażenie jak byś ze łzami w oczach w efekcie jakiejś furii i frustracji rzucał papierami na stół na zasadzie a bierzcie jak nie chcecie spadać :) Wyrzuć wszystko i idź na sanki. Szkoda Twoich nerwów. Widać, że chcesz dociągnąć do 10ciu ale ewidentnie nie wytrzymujesz presji.

Cóż dealer jak se przypomne ten dzień jak sprzedawałem ... :)))
    Ja wiem co robię. Od twojego wpisu spółka jakby spadła na wartości. Chciałbyś coś dodać sensownego może ?
    Dnia 2023-12-04 o godz. 14:38 ~dealer napisał(a):
    > Trabant, sprawiasz wrażenie jak byś ze łzami w oczach w efekcie jakiejś furii i frustracji rzucał papierami na stół na zasadzie a bierzcie jak nie chcecie spadać :) Wyrzuć wszystko i idź na sanki. Szkoda Twoich nerwów. Widać, że chcesz dociągnąć do 10ciu ale ewidentnie nie wytrzymujesz presji.

Masz coś do napisania mądrego dealer? Ale to był dzień, 4 grudnia. Jestem pewien, że dobrze zrobiłem sprzedając tego śmiecia po całkiem zawyżonej cenie ha ha ha :))))
  • Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~trabant_de-mucha [185.216.35.*]
    Na wszelki przypadek przypominam ile minusów dostawałem za sprzedaż tego gniota po 4,30 zł i więcej.
    Ciekawe ile zarobili ci co te minusy stawiali uha ha ha ha :)
  • Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~Jurek [172.225.188.*]
    Trabant, kiedy to w końcu do ciebie dotrze, że ty te minusy nie dostajesz za to, że nie masz racji tylko za to, że nikt cię tu nie szanuje. Czasami może i masz rację, ale pokazujesz to w tak natrętny sposób, że ludzie mają cię tu dość. Zrozumiesz to może coś się zmieni.
  • Re: Nowa oferta bo się zaklinowało Autor: ~trabant_de-mucha [185.216.35.*]
    Nie szanują ci co wypisują brednie. A ja co jakiś czas recenzuję wpisy z przeszłości żeby pokazać jaki kit wciskają tu oszuści. Marzenia o 5 zł, o 6 zł te śmieszne wyceny na 8 zł. Koń by się uśmiał.
    Taki dealer ogłosił wczoraj że do końca tego tygodnia będzie 4 zł. Na pewno zrecenzuję ten wpis :) za kilka dni :)
[x]
TAURONPE 0,48% 10,51 2025-10-28 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.