Jeśli dowiesz się kto kupił będzie wiadomo po ile, możesz spytać także po co to kupił, czemu nie ma żadnego info oraz czemu nie zaprowadza swoich porządków?
Ten, który kupił na pewno wie, że PAM sprzedał akcje. A kto o tym wie? No Gamoń. Tak to jest, kto ma sporo, chce jeszcze więcej.
Gamoń gromadzi akcje Petrola jak Glapiński rezerwy złota w NBP. Jeden i drugi nie są głupi.
Dnia 2023-12-02 o godz. 11:29 ~Gamoń napisał(a): > Zosiu ! proszę napisz po ile sprzedaliście akcje
To niemożliwe w żadnej spółce, żeby po cichu zorganizować sprzedaż akcji wybranym akcjonariuszom a innych o tym nie poinformować. Nawet w tak pokręconej jak Petrol z Małeckim, bo nawet do niej stosują się przepisy KH, KC i personalna odpowiedzialność prawna. N i e m o ż l i w e Nawet gdyby trzmali wodę w ustach, to zaraz prędzej czy później sprawa ujrzy światło dzienne.
A tak poza tym nie ma się co podniecać, ten pomysł Małeckiego to najprawdopodobniej był lep na muchy żeby zebrać maksymalną ilość głosyów w głosowaniach, w tym na samego siebie. Genialny pomysł nie pasujący do tego pana.
@Janku,@Kielichu,@Gamoniu . Tak , znam Cię i nawet lubiłam do czasu , gdy nazwałeś nas Pamowców - złodziejami , wiedząc , że ja jestem w tym PAM. Wyrażałeś się o nas obrazliwie , wulgarnie , bez szacunku . Trudno było przejść nad tym do porządku dziennego . Sam wybrałeś sposób konwersacji . Mnie ona nie odpowiada.
O sprzedaż akcji pytaj Dawida S i jego protegowanego -Litwiniaka , może im się udało i przetarli drogę również dla Ciebie -wszak w jakimś sensie jesteś grubasem .
Raczej złodziejami niedoszłymi choć to dopiero teraz wiadomo, i może nieświadomymi planowanego złodziejstwa - sprzedaży akcji PAM z pominięciem reszty. Że też wspomnę stosowanie takiego określenia wobec osób które działają - jak teraz - w sposób niezrozumiały, strachliwy i niejawny wobec akcjonariuszy co od razu wywołuje myśl, że dogaduje po cichu jakieś złodziejstwo. Bo przecież pieniądze w tle. Więc ja rozgrzeszam Gamonia.
Cel założenia i dotychczasowego istnienia PAM był i jest powszechnie znany. Wielokrotnie były kierowane do akcjonariuszy zaproszenia przystąpienia do PAM. Jaki teraz trzeba być THEbilem żeby pisać że PAM robi coś skrycie i w tajemnicy? Jesteście bara.nami albo trollami żaby.
No, Killer, przeszarżowałeś. Kogoś kto chce sprzedać to co ma, co należy do niego, nazywasz złodziejem? A to według jakiej definicji złodzieja? Znasz taką? To może podaj. Pewnie się będziesz tłumaczył, że to tylko taka przenośnia. Ale i tak zbyt naciągana.
ty realista gdybyś czytał uważnie i ze zrozumieniem mądrzejszych co 2-4 lata temu pisali juz nie pamiętam kiedy ta sprawa wypłynęła, w jaki sposób taka sprzedaż odbija się na reszcie głupot byś nie pisał.