• Zdrowie ponad wszelką cenę Autor: 1-mna [94.251.230.*]
    Cena 159,99 zł nie dla wszystkich stanowi problem, 4 sztuki poszły na allegro
  • Re: Zdrowie ponad wszelką cenę Autor: ~mistrzu [31.182.102.*]
    dopóki nie ruszą ze sprzedażą 1-mna w USA to nie ma co liczyć na wzrosty
  • Re: Zdrowie ponad wszelką cenę. Powiedz to nowym inwestorom : ) Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    1-mna, kupiłeś chociaż jedno opakowanie? jeśli nie to znaczy, że to dla ciebie zdrowie stanowi problem. albo jesteś chytry.
    napisz coś o Pharmenie a nie pigułkach. zadowolony z zachowania kursu po niesamowitych wynikach finansowych?
    już myślałem, że popadłeś w depresję i zniknąłeś wraz z mistrzem.
  • Re: Zdrowie ponad wszelką cenę. Powiedz to nowym inwestorom : ) Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    mistrzu, naprawdę sądzisz, że ktoś kto czyta twoje wpisy/wróżby na forum i później widzi co się dzieje w realu może w nie wierzyć?
    czy ty sam w nie wierzysz? czy poprostu próbujesz zaklinać rzeczywistość?
    dnia 28 listopada o godzinie 9:28 napisałeś: "od otwarcia sesji super obroty, kto chce niech odda a my pojedziemy dalej w górę bez balastu :)". na jakiej to podstawie? możesz mi wytłumaczyć dlaczego tak sądziłeś?
    czy nie kumasz, że przez twój wpis ktoś mógł stracić pieniądze?

a teraz znowu prawisz "dopóki nie ruszą ze sprzedażą 1-mna w USA to nie ma co liczyć na wzrosty". na jakiej podstawie tak twierdzisz? skąd to wiesz? nie kumasz, że mogą sprzedać tam kilka opakowań na miesiąc (jak na allegro). i nie próbuj pisać, że Amerykanie są bogaci i dbają o zdrowie (szczególnie seniorzy).
    czekam na racjonalne wyjaśnienia.
  • Re: Zdrowie ponad wszelką cenę. Powiedz to nowym inwestorom : ) Autor: ~mistrzu [31.182.102.*]
    Mam rodzinę w USA i wiem, że seniorzy kupują bardzo dużo suplementów przeciwstarzeniowych.
    ja pierdoIę, nie spodziewałem sie takiego argumentu. mistrzu, ośmieszasz się w moich oczach.
    czyli twoja rodzina z USA poinformowała cię, że amerykańscy seniorzy wydają dużo dolarów na suplementy przeciwstarzeniowe? czy byłeś tam i sam sprawdziłeś?

[x]
PHARMENA 3,26% 3,48 2026-05-15 10:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.