Dnia 2023-11-29 o godz. 10:22 ~mm napisał(a): > To ma prawo rosnąć... zagrywki... No cóż... 15 mln akcji i tak można... Kto skorzysta z tego wzrostu to geniusz...
Myślący! Doradzali ci niektórzy: łykaj lecytynkę to dobrze ci zrobi... A jak nie pomoże to może nad morze i do znanego gabinetu na pogawędkę albo i w kaftan od razu...
Jakoś ci to naganianie na wzrosty słabo idzie i nerwy puszczają... Stajesz się niebezpieczny dla otoczenia jak niedźwiedzica poraniona.... I która zakupiła akcje KGN w kosmicznej cenie tj. powyżej 40 zł... No faktycznie to był Kosmos a teraz zaraz otchłań i piekiełko. Tylko proszę nie wyżywaj się za to na rodzinie.... Za błędy dziecinne trzeba niestety płacić a jak się ma już dowód to nawet odpowiadać.. Żal mi ciebie dziecinko.... Trzeba było czekać znacznie niżej na kupno i pokornie słuchać... To byś nie zbankrutował.... Brak pokory.. Zawsze tylko ja ja ja.. Wbrew rynkowi... JA WIEM LEPIEJ... BĘDZIE CENA 150 ZŁ
Myśląc - jednak nie myliłem się... bo terminy są ci bliskie... ale leczyć się tobie nie chce... Wtopa boli oj boli... A akcje może wzięte na kredyt trzeba będzie zwrócić i trzeba sprzedać że stratą. Współczuję tobie.. To smutne... Nie martw się odkupisz po 10 zł... To nie jest zła cena jak na zadłużoną spółkę na 400 mln zł bo VAT na razie się płaci.. Krótko bo chyba przez dwa tygodnie ale jednak... 40 zł a 10 zł to nie taka znowu wielka różnica. Nie jest to powód do seppuku....
Spadkowy troll ujada dziś wyjątkowo donośnie, bo coś zmasakrowany kurs Kogeneracji nie chce niżej spadać, a nawet rośnie (wzrosty uzasadnione biorąc pod uwagę wczorajszą konferencję oraz kolejne dobre infa).
To była zakamuflowana podziemna konferencja aby nie wystraszyć leszczy, co nabrali się do zakupów dzisiejszych z wrażenia wczorajszego przerzucania z wora do wora akcji po 60K i 20K za 6 mln zł jednego inwestora, szczególnie o godz. 17....za frycowe teraz trzeba płacić. Zawisnęli na haku...i mają niezły problem... Ciekawe czy dzisiaj powtórka z rozrywki Ha ha ha