Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  41,00 zł , zmiana od tamtej pory: 40,24%

Re: Takie numery to nie z babochłopem Bruner....

Myślący! Doradzali ci niektórzy: łykaj lecytynkę to dobrze ci zrobi... A jak nie pomoże to może nad morze i do znanego gabinetu na pogawędkę albo i w kaftan od razu...
Jakoś ci to naganianie na wzrosty słabo idzie i nerwy puszczają... Stajesz się niebezpieczny dla otoczenia jak niedźwiedzica poraniona.... I która zakupiła akcje KGN w kosmicznej cenie tj. powyżej 40 zł... No faktycznie to był Kosmos a teraz zaraz otchłań i piekiełko. Tylko proszę nie wyżywaj się za to na rodzinie.... Za błędy dziecinne trzeba niestety płacić a jak się ma już dowód to nawet odpowiadać.. Żal mi ciebie dziecinko.... Trzeba było czekać znacznie niżej na kupno i pokornie słuchać... To byś nie zbankrutował.... Brak pokory.. Zawsze tylko ja ja ja.. Wbrew rynkowi... JA WIEM LEPIEJ... BĘDZIE CENA 150 ZŁ

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KOGENERA -0,52% 57,50 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.