• Coś jest na rzeczy Autor: ~Zozol [195.117.186.*]
    Tak mnie zastanawia jedno. Zwykle jak wszycy zaczynają trąbić wszędzie jakie to rewelacje inwestycjne czy wyniki ma mieć jakaś tam firma, to oznacza coś jest nie tak i okazuje się potem przeważnie LIPA.

Z Mieszko widze jest inaczej, tu są tylko jedynie niewielkie, gdzie nie gdzie wzmianki o tym, że jest b.dobrze, bez wielkiej pompy, głośnych aplauzów. A to by oznaczało, że to prawda o czym sygnalizują skromnie w różnych źródłach jest i będzie SUPER ! Nie wiem co to będzie, lecz przerzuciłem już 80% środków z innych walorów na Mieszko. Zastanawiam się czy nie iść vabank. Wszystko postawić na jedną karte. Jak przegram rezygnuje z dalszej gry na gwp.
  • Re: Coś jest na rzeczy Autor: ~oli [213.17.140.*]
    jeszcze 7-10 dni pomieszam na kghm, a potem va bank idę w Mieszko
  • Re: Coś jest na rzeczy Autor: ~greg [85.200.94.*]
    Ja mam średnią 1,23. Liczyłem że sobie jeszcze taniej dobiorę, ale papier już jest w powolnym trendzie wzrostowym. Poczekam jeszcze do połowy przyszłego tygodnia, ale chętnych do oddania po 1,25 będzie ciężko znaleźć ;-)
  • Re: Coś jest na rzeczy Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    po 1,21 oddają
  • Re: Coś jest na rzeczy Autor: ~lL [78.8.76.*]
    ale jakie to paczki S idą ? 200szt., 300szt. czasem 500szt.... Wartość 250-600zł to powód do paniki czy do radości, by dokupić ?
  • Re: Coś jest na rzeczy Autor: ~greg [85.200.94.*]
    Ja tam dobieram w miarę mozliwości portfela. Średnią jeszcze zaniżyłem :) Teraz tylko czekać na wyniki i zachować zimną krew. W szybki czysk na PKO przestałem już wierzyć, cała nadzieja w małych perełkach.
  • Re: Coś jest na rzeczy Autor: ~czt [80.245.184.*]
    Słodka perełka :-)
    Pozdrawiam
[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 17:00:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.