Fałszywy MIke75 - bardzo się cieszę, ja lubię towarzystwo:).
Poza tym - ja nic nie muszę robić... Zobacz co się dzieje... To Bóg wyznacza sprawiedliwość Moim Ukochanym Pisowcom za to m.in. co zrobili mi i innych Polakom.... Pozdrawiam
Nie mieliście prawa Moi Ukochani Pisowcy ani mnie okradać ani niszczyć mojego zdrowia psychicznego. Natomiast nie ja tu jestem sędzią - jest nim Bóg.
Znasz ten fragment z Dziadów Mickiewicza:
ANIOŁ My uprosiliśmy Boga,By cię oddał w ręce wroga.Samotność mędrców mistrzyni. I ty w samotnym więzieniu, Jako prorok na pustyni,Dumaj o twym przeznaczeniu.
No i fałszywy Mike75 - ten fragment z Dziadów Mickiewicza jest już bardzo znany - na koniec końców to ja wygrałem, MOI UKOCHANI PISOWCY:)
DUCH Człowieku! gdybyś wiedział, jaka twoja władza! Kiedy myśl w twojej głowie, jako iskra w chmurze, Zabłyśnie niewidzialna, obłoki zgromadza,
I tworzy deszcz rodzajny lub gromy i burze; Gdybyś wiedział, że ledwie jednę myśl rozniecisz,Już czekają w milczeniu, jak gromu żywioły,Tak czekają twej myśli - szatan i anioły;Czy ty w piekło uderzysz, czy w niebo zaświecisz; A ty jak obłok górny, ale błędny, pałasz
I sam nie wiesz, gdzie lecisz, sam nie wiesz, co zdziałasz. Ludzie! każdy z was mógłby, samotny, więziony, Myślą i wiarą zwalać i podzwigać trony.
No i ... nie może być bez piosenki... Oczywiście BELLA CIAO:) Bella Ciao NALCHIK - Астемир Апанасов (Бэлла Чао - НАЛЬЧИК) www.youtube.com/watch?v=pGec_VSkDNQ
Jaki jest to język MOI UKOCHANI PISOWCY? Bo mam problem z identyfikacją... Pomożecie mi?