tak bywa w takich spółkach -spadki i wzrosty są małokontrolowane..Wzrosło 200 procent i spadło 80 procent.Tu jest bardzo duża zmnienność inwestycji. Raczej mamy ustabilizowanie kursu z tolerancjią niedużych wachań. Raporty poszły więc wycena na poziomie 1-1,30 zł powinna niebawem wrócić..Teraz dobre informacje liczę że kolejna do dobry kontrakt lub nowi w akcjonariacie dla wzmocnienia firmy.. Jedno i drugie idzie w parze oby na dniach......Idą zakupy świąteczne więc obroty pójdą do góry i to mocno myślę że to dobra spółka na wejście na tym etapie.Ale każdy decyduje sam. Ja zaufałem udziałowcom robią wszystko aby spółka wychodziła na prostą i już wychodzi.. Podnieśli wycenę na 1,5 zł aby ktoś godziwie wyszedł i można zebrać było akcje ktoś dąży do poziomu 40 procent posiadania to widać .Oczywiście w porozumieniu dotychczasowych akcjonariuszy. FF po wyprzedaży pozostał na tym samym poziomie więc akcje poszły poza rynkiem po średniej cenie z 3 miesięcy czyli koło 1 złotych co daje do myślenia że ta cena za chwile będzie na rynku. Pozdrawiam
"FF po wyprzedaży pozostał na tym samym poziomie więc akcje poszły poza rynkiem po średniej cenie z 3 miesięcy czyli koło 1 złotych co daje do myślenia że ta cena za chwile będzie na rynku. Pozdrawiam"
Mało kontrolowane?? Przecież gołym okiem widać jak spadek jest sterowany, ktoś kloca co 5 groszy stawia za 7-8 koła od wielu tygodni, jak tylko jest atak popytu klocek jest stawiany na nowo. Jak po podbitce kurs spadał to pozwalali po 2-3 dolne widły przesuwać. W momencie jak pojawił się popyt trzymali kurs całą sesję na górnych widłach nie wznawiając obrotu. Całe to tałatajstwo z nadzoru rzekomo mające chronić drobnych przyczynia się do tego złodziejstwa, które tu sobie urządzają od sierpnia. Na koniec jeszcze brakuje, żeby zrobili to co na SLEEPZAG.. całe to gpw i nc to jeden wielki raj dla oszustów.
Sabałowe bajania ,,, ktoś wali kwitami na oślep jak tylko się popyt ustawi ,,,209 tysi poszło jednym strzałem , co tu qur..a się wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie !! , w ciągu 2 michów z 2 złotych uwalili kurs na 30 grocholi !!
Bajania? Na oślep? Wszystko jest skrzętnie przemyślanie, rozplanowane na całe miesiące metodycznego działania. Podbitka na wielomilionowym, historycznym dla spółki wolumenie, po czym dobijanie kolanem w pośpiechu na siłę do gleby, to jest na oślep, desperacja? Nie wciskaj kitu, niech każdy pozostanie przy swojej prawdzie.
Dnia 2023-11-23 o godz. 13:57 ~Paweł napisał(a): > Bajania? Na oślep? Wszystko jest skrzętnie przemyślanie, rozplanowane na całe miesiące metodycznego działania. Podbitka na wielomilionowym, historycznym dla spółki wolumenie, po czym dobijanie kolanem w pośpiechu na siłę do gleby, to jest na oślep, desperacja? Nie wciskaj kitu, niech każdy pozostanie przy swojej prawdzie.
Hehehe przemyślane , dobre sobie wala papierem ile wlezie tysiącami , a leszcz podbiera coraz niżej po 1 - 2 tysiące sztuk
Dobrze powiedziane niech każdy zostanie przy swojej prawdzie. Mam świadomość że jestem marzycielem i czasem rzucę jakimś tekstem,piosenka lub czymś zabawnym. Generalnie człowiek się stara wylać i wypowiedzieć a tu wydawało by się kopiuj wklej ta sama płyta i śpiewka
twardo po gruncie...tu nie ma przypadkowych posunięć...ale od wielu sesji widoczny jest ruch jednokierunkowy z min drgnięciami... jak na ten moment nie widać na horyzoncie jaskółek wieszczących wiosnę i jej kolorystykę....