jak wczoraj wszedłem na forum celem analizy behawioralnej przerazilem się, nawet zakłamane psy na codzień namawiały na mega wzroty, zmartwiłem się ze wpadniemy w wir wydmuszek, jak teraz po południu zobaczyłem ze sa juz powrotem harty na stanowiskach... ulzyło mi.
Po takiej pompie korekta należna( prisze mnie nie podejrzewać, oświadczam że nie zbyłem ani jednej akcji od całej tej akcji, co najwyżej uśredniam, ale od was nikt nie będzie kupował po tych cenach, byc może uśrednimy kolejny raz na normalniejszym poziomie cenowym bo 50% w dwa dni to lekka przesada, każdy hart ma prawo do odpoczynku, i prosze naszych członków stowarzyszenia o cierpliwość, a dla leszczyny podziękujemy , idźcie na inne centrozapy, izolacje i klapy.... prosze was nie bawcie ię naszą hutą, bo możecie nie wyczuć rynku tu mogą dziać ię cuda:)....
Autentycznie zwiewa mi jaka jest cena dziś, jutro, ja wiem że jako towarzyzenie zbędziemy pakiet po 2,30-3,20 na jesieni tego roku.
dobrze że cena drgneła bo nasi utwierdzili się w słusznej sprawie,
a to ze mozliwa jutro sowita korekta proszę nie dziwić się... więc bez żadnych tu urew i innych proszę!!
Spekulantów zstrząśniemy jak deszcz z futra:)
dałem ip do analizy możliwe że wykryjemy tych ludzi bez ostatnich cyferek,
jedno jest pewne szklarze i tego typu podobne twory pisząc całymi wieczorami te bzdury mają w tym swój interes, tylko powiedzcie kto za wami stoi?
a zręką na sercu pozwole wam spokojnie pracować.............
to nie groźby tylko chciałbym sam wiedzieć z kim mamy do czynienia, bo jakoś neostrada okolice wroclawia to mi nie wystarczy....
zobaczcie jaki ja miałbym np interes całymi dniami pisać o spadkach jednej spółki? dobrych wujków dawno pozamykali w klinikach, więc co taki człowiek x czy y ma za interes ?
Smutne to jest ale prawdziwe, że lepiej takiego szklarza posłuchać i wywalić, niż walczyć razem z nami i sprzedać firmę za pół czy rok w cenie 2zł za akcje, nieprawdaż?
Do kogo ta mowa synu?
Co ma piernik do wiatraka?
I co mają zdematerializowane akcje do legalnosci
Zdematerializowane akcje moga byc cos warte lub prawie nic jak w przypadku Krosna
Ale są LEGALNE
Firmuje to KNF
beethoven...za nimi nawet ich włąsny cień nie stoi, bo rzebie mieć nawet shadow'sa to musi być i postać...co trochę lumenów zabsorbuje....
.........a w ramach diagnozy gratis....to typowa, podręcznikowa słowiańszczyzna....
.............sąsaiadowi lepiej by wyzdychały krowy, niźli moje by miały być dorodniejsze....
................diabeł przy polskim kotle, etc....
plus watachy....nieudaczników, frustratów, dla których forum to walka z własną nieśmiałością, a anonimowość daje poczucie panowania nad materią i energią...wszyscy pamiętamy kołową funkcję entropii i entalpii....
...no i prawdziwe schizonty....ci najgorsi...bo każda forma reakcji ...polemika, obs.... czy pochwała jest jednako odbierana jako docenienie jego bo....wogle zareagowano....
.........i uwaga...oni w to wierzą i są święcie o tym przekonani....omamy jak i doznania rzeczywiste sa u nich nierozróżnialne.....własna nieomylność pcha do samo zagłady...
i pewien smaczek,... przez swoją dogmatyczność są postrzegani przez mało czujnych jako merytoryczni , poważni i opierający swe posty na głębokich przemyśleniach...
....ale by istniała sztuka , musim istnieć i kicz.....
...........gdyby nie oni ...zapewniam ,że nam w życiu byłoby generalnie ciężej
Bankier72 czy aby zbytnio nie przesadzasz.Nic do Ciebie i stowarzyszenia nie mam zycze Wam duzych sukcesow ale pisanie idzcie na Izolacje -Lapy-Centrozapy nie wypada.Kazdy jest kowalem swego losu i podejmuje decyzje wedlug wlasnego uznania i nie wyglupiajcie sie z tymi bezsensownymi slowami.Rowniez w portfelu mam Krosno i wierze ze wzrosnie.pozdrawiam
jak wystawiacie kupno.... i podaz to sterujecie....a inni wam ufaja :) i o to chodzi...zero konkretow a rosnie... spekulancka gra....chyba jakas dyscypline tam macie w tej spoldielni he he i kary za wyjscie z systemu
Dla mnie kazda spółdzielnia to taki MINI KOŁCHOZ
Jakos nie mam zaufania
Stalin tez tak zaczynał jak Bethowen
Co prawda nie od IP ale jak sie skonczyło to wszyscy wiemy-szczególnie dla spóldzielców w latach głodu na ukrainie
tym razem nie zgodzę się z Tobą , jeżeli uskubię np. na wydmuszce przez kilka dni dodatkowego kapitału , to będę mógł kupić więcej papieu KROSNO , pod warunkiem , że nagle nie wystrzeli . ( ???)
.....dokupując złociutki, dokupując.....poza tym pozbywa się innych spółek z portfela
jak Hutmena, Mci, JWC, Ganta, Biotonu etc....przy Immo niektórzy z nas mieli nawet 100% w IEA.....bo byli pewni,że warto.....
..........wczoraj niepotrzebnie nie udało się utrzymać kursu w ryzach...miał być start dopiero od przyszlego tygodnia....dlatego lepiej niech jutro strzelić tym donaldowym balonikiem,żeby lepiej porzuć dłużej....
c
Japonia daje tylko ...."Tora,Tora,Tora"...pisownia celowa....
.........dlatego widzicie ŚWIAT się koryguje bo Krs wczoraj za bardzo i za szybko urosło....
..................miało trwać 0,37 przez tydz, dwa.....i dlatego musi do tego poziomu powrócić
...nawet jak nowy pancernik Arizona osiądzie na boku w perłowym porcie...
Dnia 2009-02-10 o godz. 21:27 cezary1961 napisał(a):
> Japonia daje tylko
> ...."Tora,Tora,Tora"...pisownia
> celowa....
.........dlatego widzicie ŚWIAT się koryguje bo
> Krs wczoraj za bardzo i za szybko urosło....
> ..................miało trwać 0,37 przez tydz, dwa.....i
> dlatego musi do tego poziomu powrócić
...nawet jak nowy
> pancernik Arizona osiądzie na boku w perłowym porcie...
Tez jestem takiego zdania
Jest noc i dzien
jest ogien i woda
Po dniu zawsze nadchodzi noc
Co wzrosło musi tez spasc
To tylko fizyka czy przyroda
I Krosno to tez czeka czy ktos tego chce czy nie
Ot taka jest natura
pewnie jutro musi spaść żeby leszczyki pouciekały a potem znowu atak z wyższego poziomu itd a i jedno popatrz sobie ilu leszczy dziś kupiło podlicz akcje poniżej 10 kilo porównaj z volumenem i dojdź rysiu wreszcie kur....wa do jakiegoś wniosku a nie pier.... tych swoich metafor o spadku i głodujących dzieciach bo jak nie zaryzykujesz to nigdy nir zarobisz dużo...a widać że jesteś pospolitym naganiaczem na spadki,widać to po intensywności twoich postów hahahaha odrób zadanie domowe bo jutro pewnie masz pewnie test z dodawania do 10:):):):) a giełdę zostaw ludziom z jajami którzy ryzykują by zarobić i zdają sobie sprawę z możliwości straty. trzymaj się nara
osoby które otrzymują moje maile mają AT Krosna na poczcie.
opory oczywiste.
Cena minimalna jaka możliwa na krośnie bedzie ujawniona dopiero jutro w dzień , tak aby osoby których darzę sympatią mieli do południa czas ewentualnie dokupić na sowitej korekcie:).
do południa ujawnię cenę wsparcia, która bedzie też minimalną ceną teoretyczną do zrobienia na spółce....
pozdr
jest mamy zjazd na 0,40 gdzie jest faktycznie silny opór później lekka podbitka na 0,42 kolejny zjazd na 0,40 (raj dla DT) i później możliwe osiągnięcie nawet 0,45 i...... kolejne instrukcje około południa ale sie wysilił, niech go........
no , no z sensem piszesz i masz "nos " , potwierdzam możliwa korekta na początku , ale na tym papierze są niezłe rozgrywki i atak na dzisiejsze intra prawdopodobny .To , że giełda się obsunie to pewnie będzi fakt , ale zauważmy , że jeśli jakakolwiem spółka się wyróżnia na danej sesji , przyłączają się inni ..<<
Ma tupet ten naganiacz bankrut.........
Ceny ustala, wsparcie podaje, radzi kiedy kupować...
Ilu tu takich było...........
Prawda jest taka, że grają na intra a was dymają w kakaowe oko.
Niech każdy kieruje się własnym rozumem.
I przypominam, że tworzenie spółdzielni w celu spekulacji kursem jest zabronione.
Ja na krs swoje zarobiłem zanim ta szajka została ubrana przez sawickiego....podjechałem sobie od 0,64 do 0,8x - nie pamietam po ile dokładnie spuścilem
obserwuj ciągle ale nie tknę teraz i wam odradzam
wykrecą się na waszych plecach sianem.
ODRADZAM
...dzięki Ci o jutrznio mądrości i zwierciadło boskiej roztropności....Twym śladem nam podążać, odciskami Twych stóp my nie godnim organoleptycznie się kontentować
o,o,o,wlk Ra...........................
...boś nie oznaczony, to i myślałem,żes bezpański....tytuł wątku zobowiązuje...
............poza tym nie dogadałeś z Beethovenem co raczyliście podkreślić na forum...
....................c
p.s. a bez metafor....no to co,żeś kolega??????....sezon ochronny.....??? czy co,???
sam pod strzał się podkładasz, mimo,że nagonka poszła w inna stronę....
.....albo się urwałem, jak to sławetni harcownicy czynić przywykli......
bankier napisal , że spadnie do iluś tam i tam znajdzie opór(jak już to wsparcie a nie opór ):P. Sory ale mam pytanie czy was tu całkiem pogielo??. Pisanie jak będzie wyglądal kurs krosna i to tak szczegółowo jest głupotą lub kpiną już sam nie wiem czym:(
.Jak ktoś korzysta z AT to jak może mylić wsparcia z oporami??.Teraz już rozumiem dlaczego 90% osób traci na giełdzie :P.Zamiast samemu myśleć to znajdują autorytety tylko dlaczego akurat takie.... ?
jasnowidzem nie jestem, ale uważam że poniżej 42 gr ta spółka juz nie zjedzie, to silne wsparcie bedące połową świecy wzrostowej z poniedziałku,
to tylko tyle, wiecej co do AT nie powiem , bo po prostu zaangażowani jesteśmy w tą spółkę 15% akcji więc wybaczcie ale tu nie pozarabiacie ze mną na DT:(
do października potencjalny wzrost 300%