• DO WAS PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.73.*]
    Jeśli jeszcze raz obrazicie akcjonariusza IDEA BANK lub obligatariusza IDEA BANK na tym forum!
    Podejmę kroki prawne!
    Jeszcze zobaczycie, że ten Mike75 ( którego a propos przez 5 lat nie potrafiliście spacyfikować, bo się go baliście :) umie odpowiedzieć na chamstwo, kłamstwo, manipulację!
    Mówię to na poważnie! Więcej niech płatne trolle pisowskie niech tu nie wchodzą - dużo zła zrobiliście i to wystarczy! TYM BARDZIEJ, ŻE ZA WASZE GŁUPIE WYSTĘPY PŁACIŁ NA KOŃCY ZWYKŁY, CIEŻKO PRACUJĄCY POLAK!

NIE JEST WAM WSTYD PISOWCY?

• Re: DO WAS PISOWCY! Autor: ~laik [153.19.102.*]
    Czy można coś zrobić z utraconymi akcjami, znaczy domagać się zadośćuczynienia, kiedy pisiorów odsuną od koryta?
  • Re: DO WAS PISOWCY! Autor: ~Mordor [31.179.123.*]
    Tak, można się poskarżyć do TSUE, napisać do Wyborczej albo teściowej Tuska.
  • Re: DO WAS PISOWCY! Autor: ~PytaM [31.182.189.*]
    Mike sprzedajesz po1.59, czy liczysz, na wzrosty?
  • Re: DO WAS PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.49.*]
    Do WSA zrobiłem wycenę na 20 pln za akcję - plus odsetki ustawowe.
    Trzeba wierzyć MÓJ DROGI PRZYJACIELU, ŻE CUDA SIĘ SPEŁNIAJĄ:):):):):)
    POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):)
    Oczywiście po stwierdzeniu przez NSA wadliwości decyzji BFG w sądach powszechnych walcząc o odszkodowanie będę podtrzymywał tą pierwszą wycenę, którą pisałem natenczas pod wpływem słusznych emocji i oburzenia....
    PRAWDA ZAWSZE ZWYCIĘŻA MOI UKOCHANI PISOWCY:) Czasami niestety trzeba okazać trochę cierpliwości, żeby prawda wśród fałszu i kłamstwa potrafiła się przebić...
  • Re: DO WAS PISOWCY! Autor: ~Pisior [31.179.123.*]
    Nic nigdy nie odzyskasz i nie jesteś akcjonariuszem Idea Banku, jesteś były acjonariuszem Idea Banku, który nic nie potrafi poza stękaniem, kwękaniem i marudzeniem. Bez pozdrowień i życzeń.
    Nic nigdy nie odzyskasz i nie jesteś akcjonariuszem Idea Banku, jesteś były acjonariuszem Idea Banku, który nic nie potrafi poza stękaniem, kwękaniem i marudzeniem. Bez pozdrowień i życzeń.

Panem Bogiem "Pisiorze" ( bez urazy ale tak się podpisywałeś... ) nie jesteś i nie masz pojęcia jakie tu są siły w akcji... Żeby mówić co będzie a czego nie będzie....
    Wracając do wyceny -1,59 PLN to oczywiście "starting point". Ale wyceniłem po kolei każdą czynność Pisowskiego Państwa, któe celowo pogarszały sytuację IDA no i... wyszło prawie równe 20 PLN za akcję ( wiem jak takie rzeczy się robi ).
    Pozdrawiam Was MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):)
    Mówiłem Wam, MOI UKOCHANI PISOWCY, że na koniec końców to ja wygram...
    A Wy mnie braliście za wariata... Hehe.
    POZDRAIWAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):):)
  • Re: DO WAS PISOWCY! Autor: ~Pisior [31.179.123.*]
    Ledwo do sejmu się dostali, a już grożą innym, już się szykują siepacze, już żądni zemsty pokazują swoją fałszywą twarz, już do więzień będą wsadzać za innomyślność, już zaczną zakładać obozy dla przeciwników. Mam was gdzieś fałszywi śpiewacy pieśni lirycznych.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.19.24.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ledwo do sejmu się dostali, a już grożą innym, już się szykują siepacze, już żądni zemsty pokazują swoją fałszywą twarz, już do więzień będą wsadzać za innomyślność, już zaczną zakładać obozy dla przeciwników. Mam was gdzieś fałszywi śpiewacy pieśni lirycznych.

Bo zasłużyliście na to, Mój Drogi Pisiorze ( tak się podpisujesz ).
    To nie tylko temat celowego niszczenia oraz bezprawnego przejęcia IDEI BANK - to jest cała Wasza Działalność przez 8 lat, która była przeciwstawna do nazwy Waszej Partii. A propos - w moim przekonaniu to koniec tej partii Do historii Polski ta partia się bardzo źle zapisała - najwyższy czas zamknąć ten rozdział!
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.