Dlaczego nie 30 gr. w 2021 w spolce jeszcze byla gotowka,zdaje sie ze panowie w wiekszosci rozdali pieniezki z dotacji na swoje pensje aco tam latwo przyszlo latwo poszlo.Teraz trzeba ratowac sie emisjami a to spowoduje dalsze spadki akcji
Po takim wystrzale to jest możliwe,zawsze kupuję najniżej to chętnie przytulę coś niecoś,bo tu branie powyżej 0.91 to ryzyko i czekanie 2 miesiące na zwyżkę kursu,gdzie na innych spółkach tylko 2 tygodnie,nawet i 4 dni.
A myślisz że wypali buhahahaha buhahahaha
Nie potrafili zrobić płynu do dezynfekcji powierzchni który miał być już 2 lata temu a ty mówisz o NANOX
nie rób się śmieszny buhahahaha buhahahaha
Kogo chcecie oszukać pozbyć się papieru i zawijka pewnie z giełdy buhahahaha buhahahaha
Mam nadzieję że wypali bo chciałbym pozbyć się tego papieru z większym zyskiem niż tylko 10%-15%.
Na razie poluję na jakieś dołki i w takich cyklach się bawię. Szczerze to życzę aby im wyszło bo to na pewno uratuje kilka żyć. I poprawi mój dobrostan. Potem oczywiście że pozbywam się papieru bo wolę go zamienić na złotówki.
Nie wiem czy będę tu jeszcze wracał ale biorąc pod uwagę że siedzę sobie tu od dwóch lat to jeśli firma się utrzyma to da radę jeszcze zarobić trochę więcej niż na lokacie.
PS. Wyjaśnij o co chodzi z tym "buhahaha" bo nie do końca rozumiem. To jakieś kompulsywne zachowanie? W realu też tak masz że każde zdanie oddzielasz taką wstawką czy tylko w formie pisanej?
Dawno nie było takiego zbierania. Z reguły szybko pękali i spadało a tu wytrwale ktoś/coś zbiera za te 1,05. No zobaczymy kiedy guma pęknie i się wyleje. Ja czekam na kolejny cykl.