• kolejne walne! Autor: ~RED [77.222.234.*]
    To wasz czas!

• Re: kolejne walne! Autor: ~Radca [37.30.12.*]
    Po co pojawiać się na WZ jeśli nie mając 1/20 udziałów nie możesz nic. Po co robić coś co nie ma najmniejszego sensu?
    Żeby osiągnąć jakiś skutek to należałoby się pojawić w jakiejś grupie np. w trakcie jakiegoś iwentu typu konkgres kobiet i zadać prezesowi pytania przy pełnym audytorium sali.
    Wtedy masz 100% pewność ze ci odpowie a i spora cześć ludzi dowie sie jak sprawy sie mają. Ja na pewno tak zrobię, daje Karolakowi ostatnią szanse na opublikowanie raportu do końca roku. Później będę z nim rozmawiał wyłącznie publicznie.
  • Re: kolejne walne! Autor: ~RED [77.222.234.*]
    Nie do końca się zgodzę.
    Po pierwsze, możecie założyć Porozumienie. To samo przerabia się na wielu spółkach i wtedy dodajecie punkt do obrad.
    Po drugie, jedziecie na walne i wasze głosy nad, np. absolutorium mają już znaczenie. Przecież macie więcej głosów niż osoby z władz spółki.
    Po trzecie, zadasz prezesowi pytanie na forum dotyczące czego? Działania brastera? To on będzie to zachwalał pod niebiosa... Zadasz pytanie o podpis biegłego? Pewnie odpowie, że to nie jest temat na takie spotkanie...

Żebyście mnie źle nie zrozumieli. Ja nie życzę spółce źle. Ja życzę jej NOWEGO ŻYCIA I NOWEGO OTWARCIA. Prezes miał duuuuużo czasu. Każdy ma swój czas.... MIŁEGO!
    Uwaga!!! Kasują wpisy!!!
  • Re: kolejne walne! Autor: ~Gnom [31.179.123.*]
    Moder to cienka pipeta.
  • Re: kolejne walne! Autor: ~Gnom [31.179.123.*]
    Porozumienie, dwieście akcji, buahahahaha.
  • Re: kolejne walne! Autor: ~Karol [31.179.123.*]
    Idź stękać na walne.
    Ptysiu, zapytaj matki
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.