• Wielce zdziwiony Autor: ~kierowca [212.87.242.*]
    Zdziwko mnie chapło wielce dzisiaj, bo nie do końca rozumiem co tu się dzieje.
    Dobra spółka, dobre wyniki, a akcje dołują poniżej dolnych wideł.
    Tymczasem ( nie wymienię, ale wiecie przecież ) jakieś szajsowate barachła zwyżkują niebotycznie.
    Bez ładu i składu, bez sensu, absurdalnie, ni przypiął, ni przyłatał, ni w pięć, ni w dziewięć ta nasz bananowa.
  • Re: Wielce zdziwiony Autor: ~Akcjonariusz [5.173.249.*]
    Ten spadek rzeczywiście szokuje, zwłaszcza na tle innych raportów, powiedzmy sobie szczerze, raczej słabych. No ale co tu dyskutować z rynkiem, ludzie sprzedają, to kurs spada, kurs spada, to jeszcze szybciej sprzedają...Chyba dużo osób kupiło pod raport, żeby szybko zarobić, nie udało się, a może realizacja zysków? Kto to może wiedzieć..
  • Re: Wielce zdziwiony Autor: ~Sekhmet [77.254.39.*]
    Też to zauważyłam, że na polskiej giełdzie raczej rozsądek nie gra roli. Wyniki rewelacyjne, a tu spadki. Od razu uaktywnają się trolle spadkowe którzy wmawiają ludziom jakie to kiepskie wyniki!!! Podobnie jest na Qubic-u. Osobiście myślę, że dzisiejszy spadek był celowo spowodowany przez dużego udziałowca, który chce odkupić taniej,. Wrzucił duży pakiet, reszcie puściły stop lossy i się posypało. Następnie inwestorzy nie byli pewni jak sytuacja się potoczy, bo to wbrew prawom rynku, więc się wstzymali z zakupem.
  • Re: Wielce zdziwiony Autor: ~Sikor [178.36.104.*]
    Racja... celowo zagranie na początku do 4,50..
    Kilka sesji akcje były zbierane po dużo większej cenie, raczej nie po to żeby teraz wywalić
  • Re: Wielce zdziwiony Autor: ~niczem [159.205.36.*]
    Moim skromnym zdaniem ludzie którzy kupili pod wyniki z myślą o szybkim zarobku dostali po dupsku, Piątek jest specyficzny tutaj może być jak zawsze czyli dobry wynik a kurs leci na pysk albo jest rozgrywany pod coś grubszego śmierdzi jakimś fundem......zobaczymy robi się bardzo ciekawie
  • Re: Wielce zdziwiony Autor: ~No [83.10.91.*]
    Też się ustawię z koszyczkiem ale jeszcze poczekam , myślę że to nie wszystko jeśli chodzi o spadek kursu.Jutro podejrzewam lekkie odbicie, ale wydaje mi się że chyba znów zobaczymy trójkę z przodu w niedalekiej przyszłości
[x]
PATENTUS -2,80% 2,78 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.