Witam stały akcjonariat:) Jakie przewidywania na nowy tydzień? Zaczynamy na spadkach i jak myślicie czy papier jest nadal zbierany /cz przez Pana J./? Piątkowe wybicie wiele na to wskazuje! Czas płynie nieubłaganie i Pan J. musi podjąć jakąś decyzję!
podpucha, żeby znów trochę odleszczyć papier - przykleiło się trochę takich jednodniowych "inwestorów" w czasie piątkowego wybicia; teraz zaczną ponownie wymiękać, oddawać z 10% stratą, żeby za chwilę wskakiwać, jak kurs ponownie wystrzeli, co nastąpi niechybnie - o ile nie dzisiaj jeszcze
mogliby się tak trochę dłużej pobawić przy tych poziomach, żeby lepiej ubiło się pod kolejny wystrzał - kurs zrobiłby nawet 50% w 2 dni, bez zbyteniego ociągania się przy lokalnych oporach, które wtedy powinny trzasnąć jak zapałki
trudno powiedzieć coś na temat obecnej sytuacji? Miejmy nadzieję, iż piątkowe podbicie kursu nie było pod wyjście Jakubasa i nie rozmyślił się ze zwiększenia udziału do 66%. Druga ewentualność - to przeciek o kiepskich wynikach! Gdyby dzisiejsze spadki były przy obrotach rzędu 50 - 100 tys., to machnął bym ręką, jednak w tej chwili trudno cokolwiek prognozować!
ja staję na stanowisku, że jest to spore skupowanie papiera na całkiem przyzwoitym poziomie w stosunku do ostatnich dni - piątkowe duże wybicie daje dzisiaj niemały obrót na pozornym, względnym przez to minusie; mi się to podoba i potwierdza, że coś się szykuje (in plus)
tak jakoś sobie wyobraziłem, że Jakubas nie będzie chciał zwiększyć udziału? Wiem, że raczej jest to mało prawdopodobne, jednak zawsze jest taka obawa?! Pewnie przesadzam, więc sorki za zbytnią ostrożność:)