Cokolwiek by ktoś tu nie pisał, to obiektywnie patrząc raport bardzo dobry.
Zysk na wysokiej marzy.
Wykorzystali moment, zbili cenę i teraz odbierają moim zdaniem.
Nawet zamknięcie dziś może być jeszcze bardzo ciekawe.
Ja przyznam szczerze że spodziewałem się gorszego.
Dlatego też uważam, że jeszcze dziś wyciągną kurs. Odebrali od panikarzy i od tych co nie wiedzą co czytają.
no tak ty dalej swoje, fajnie, że co by się nie działo to zawsze wygrywasz :) kurs leci do góry - wygrywasz bo masz akcje, kurs leci o kilkanaście % w dół też super no bo dokupujesz w promocji albo jak tu niektórzy piszą że jak kurs leci to znaczy że ktoś skupuje:) fajnie, kasa i zyski nie są ważne, ważne mieć dobre samopoczucie i zdrowie psychiczne. A że dałeś sobie przedział czasowy od 2022 roku do nieskończoności to nigdy "nie przegrasz" bo przedział nigdy się nie zamknie żeby zweryfikować pozycję. Naprawdę podziwiam takich ludzi, może i kasy nie mają, na giełdzie nie zarabiają ale za to są szczęśliwi :)
No to skoro znasz przepis na sukces - to dlaczego u ciebie na koncie są grosze?
Może zacznij stosować zasadę, którą podałeś: długi termin.
A ty jak pa jac skaczesz po spółkach i te same wys rywy piszesz.
Sprawdź po ile tutaj brałem. I czemu mam panikować czy robić jakieś ruchy? Mnie zieleń na koncie nie parzy.
Moje będzie wygranko.
ska wiesz ile mam na koncie hmmm? dla mnie "nieskończoność" to za długi termin. Za 10 lat tej spółki nie będzie to i 10 lat to dla mnie za długo. Ale tak wiem wygrywasz, bo nigdy nikt nie może powiedzieć "sprawdzam". Czyli siedzimy razem przy stoliku i każdy z nas myśli że ma wygrany los. Problem w tym że tylko jeden los wygrywa a ty piszesz (mówisz) że odkryjesz swój los za 50 lat
zbieracz_grzybow to jedna z niewielu sensownych osób na tym forum i akurat on w giełdę umi. Więc zamiast atakować, polecam przyjrzeć się strategii i wyciągać lekcje. Pozdro
Jakie zbija i odbiera... Dopiero co można było kupować te akcje po 90groszy, jaki jest sens szarpać się o 10 procent wte czy wewte. To jest czas wychodzić i włożyć w coś innego