• Moja opinia Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    Cokolwiek by ktoś tu nie pisał, to obiektywnie patrząc raport bardzo dobry.
    Zysk na wysokiej marzy.
    Wykorzystali moment, zbili cenę i teraz odbierają moim zdaniem.
    Nawet zamknięcie dziś może być jeszcze bardzo ciekawe.
  • Re: Moja opinia Autor: ~As [94.254.195.*]
    Raport jest ok nikt za bardzo lepszego nie spodziewał się za3 kw,każdy wie że za IV jw będzie dużo lepszy to wyniknie z kontraktu....
  • Re: Moja opinia Autor: ~Jan [176.107.34.*]
    Za chwile bedzie zielono
  • Re: Moja opinia Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    Ja przyznam szczerze że spodziewałem się gorszego.
    Dlatego też uważam, że jeszcze dziś wyciągną kurs. Odebrali od panikarzy i od tych co nie wiedzą co czytają.
  • Re: Moja opinia Autor: ~taa [155.133.34.*]
    no tak ty dalej swoje,
    fajnie, że co by się nie działo to zawsze wygrywasz :) kurs leci do góry - wygrywasz bo masz akcje, kurs leci o kilkanaście % w dół też super no bo dokupujesz w promocji albo jak tu niektórzy piszą że jak kurs leci to znaczy że ktoś skupuje:) fajnie, kasa i zyski nie są ważne, ważne mieć dobre samopoczucie i zdrowie psychiczne. A że dałeś sobie przedział czasowy od 2022 roku do nieskończoności to nigdy "nie przegrasz" bo przedział nigdy się nie zamknie żeby zweryfikować pozycję. Naprawdę podziwiam takich ludzi, może i kasy nie mają, na giełdzie nie zarabiają ale za to są szczęśliwi :)
  • Re: Moja opinia Autor: zbieracz_grzybow [5.173.212.*]
    No to skoro znasz przepis na sukces - to dlaczego u ciebie na koncie są grosze?
    Może zacznij stosować zasadę, którą podałeś: długi termin.
    A ty jak pa jac skaczesz po spółkach i te same wys rywy piszesz.
    Sprawdź po ile tutaj brałem. I czemu mam panikować czy robić jakieś ruchy? Mnie zieleń na koncie nie parzy.
    Moje będzie wygranko.
  • Re: Moja opinia Autor: ~taa [155.133.34.*]
    ska wiesz ile mam na koncie hmmm? dla mnie "nieskończoność" to za długi termin. Za 10 lat tej spółki nie będzie to i 10 lat to dla mnie za długo. Ale tak wiem wygrywasz, bo nigdy nikt nie może powiedzieć "sprawdzam". Czyli siedzimy razem przy stoliku i każdy z nas myśli że ma wygrany los. Problem w tym że tylko jeden los wygrywa a ty piszesz (mówisz) że odkryjesz swój los za 50 lat
  • Re: Moja opinia Autor: ~wader [94.254.195.*]
    Zapytam po co ty tu siedzisz jak spółka beee?
  • Re: Moja opinia Autor: ~alojzix [46.134.103.*]
    zbieracz_grzybow to jedna z niewielu sensownych osób na tym forum i akurat on w giełdę umi. Więc zamiast atakować, polecam przyjrzeć się strategii i wyciągać lekcje. Pozdro
  • Re: Moja opinia Autor: ~Poco [37.47.213.*]
    Jakie zbija i odbiera... Dopiero co można było kupować te akcje po 90groszy, jaki jest sens szarpać się o 10 procent wte czy wewte. To jest czas wychodzić i włożyć w coś innego
  • Re: Moja opinia Autor: ~wader [94.254.195.*]
    Wyjdź i znikaj....wyjmij z Animals i włóż od tyłu hehe
  • Re: Moja opinia Autor: ~Stefan [178.216.24.*]
    Ja myślę że ten wasz epicki 4 kwartał to będzie mega niewypał...zresztą było grane pod mega 3 kwartał a wyszło jak wyszło każdy widzi.
  • Re: Moja opinia Autor: ~Hmmm [46.112.0.*]
    Mega 3 kwartał? Kto pod to grał? Chyba ty. Kto tu siedzi od dłuższego czasu to spodziewał się raportu takiego jaki był. Zejdź na ziemie
[x]
PATENTUS 0,00% 3,77 2025-09-23 15:32:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.