• a ja, jako laik widzę to tak... Autor: ~laik [83.22.224.*]
    (oczywiście jako laik mogę się mylić w szczegółach) ale ogólnie widzę to tak:
    Arka przejmuje (kupuje) z likwidowanego majątku to co najlepsze (wartościowo, technologicznie itp), nastepnie na tych podwalinach tworzy "nową" firmę (mając w kupione w pakiecie m.in. logo).
    I wtedy dowiadujemy się o nowych, duzych kontraktach na nowe, duże (np. hotele) które ma nowa (może nie duża ale z tradycjami i możliwościami) firma.... Ale w tym momencie do tego tortu siada już tylko Arka....a tort będzie duuuuużżżżżyyyy z bitą śmietaną!!!

takie tam dyrdymały przyszły mi do głowy....bo to EURO2012 mi tak w głowie miesza....

P.S.będą nasi mistrzami w 2012r. ???
  • Re: a ja, jako laik widzę to tak... Autor: kid-trejder [77.113.29.*]
    TO NIE O TO CHODZI . ARKA ARKĄ ALE TO KTO INNY MA CHRAPKĘ NA AKTYWA. WŁAŚNIE PRZEGLĄDAM RAPORTY FINANSOWE SPÓŁKI I ....I WŁOSY MI ... NO WIESZ CO. WG MNIE PRZY KILKU RUCHACH MARKT. W 2010 SPÓŁKA DAŁABY DYWIDENTE.
  • Re: a ja, jako laik widzę to tak... Autor: ~jjk [81.219.65.*]
    ale puki co jest w likwidacji upadłościowej
  • jaki akcjonariat taka spółka Autor: ~polatach [83.7.149.*]
    jeden ma dywidente a dugi puki
  • Re: a ja, jako laik widzę to tak... Autor: ~Bilioner [83.25.135.*]
    tyko ktos musi kupowac meble,to tak jak z drogimi mieszkaniami,CZY LUKSUSOWYMI dobrami-nie moze trwac w nieskonczonosc produkcja nowobogackich-ktos musi sie złozyc na ich bogactwo!!!!!-przyczyna kryzysu w USA i tak w kółko-raz bessa ,raz HOSSA!!!
[x]
SWARZEDZ 1,17% 0,01 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.